Da vi fikk nyss om denne nyheten kunne vi nesten ikke vente med å få smake på baksten, så vi dro innom på åpningsdagen! Den Michelin-anbefalte restauranten har fått bakeri under samme tak som restauranten.
Les merHva er vel bedre enn å samles og nyte deilig mat når verden er tung og grå? Kjent for gatemat, meze, store familiemiddager, rykende fersk pita og falafel – det palestinske kjøkken byr på både varme, smak og fellesskap. Vi gir deg våre favoritter!
Les merI november åpnet denne nye restaurant og baren med bohemske vibber, ikke langt fra Solli Plass. Med fokus på internasjonal mat fra blant annet Sør-Amerika og Asia, spennende cocktails, musikk og en litt unik atmosfære!
Les merMange velger hvit måned i januar, og stadig flere velger alkoholfrie alternativer gjennom hele året - det er klart dette er en positiv trend! Her er tre steder som har lagt litt ekstra innsats i den alkoholfrie menyen.
Les merLitt gjemt på vestkanten av Oslo ligger en fransk vin- og champagnesalong med små, søte fristelser og unike omgivelser! Vi hadde øyet for noe små og søtt, og kaketårnet deres skuffet ikke.
I et gult sjarmerende hus på Briskeby finner du en liten særegen kafé, hvor hjemmelagde smaksopplevelser i kunstneriske omgivelser står på menyen. Vi tok turen og lot oss sjarmere!
Les merDumplings er kanskje noe av det beste det asiatiske kjøkkenet har å by på. Nå kan du lære å lage den nepalske varianten! Bijay fra Momo Chhe, arrangerer en sosial og lærerik opplevelse med den smakfulle retten i fokus.
Les merDet har dukket opp noen spennende nykommere i høst og vinter, og vi kunne ikke la være å utforske dem. To av disse har du mest sannsynlig allerede hørt om, men kanskje ikke den siste.
Les merDelikatesseforretninger er for oss og alle matentusiaster med på å krydre livet litt ekstra! Vi har vært innom tre solide spesialforretninger, i tre ulike bydeler, for å gi en liten smakebit av byens delikatesser.
Les merVi har tatt turen til Bjørvika for å teste både hummus, baba ganosh og en aldri så liten mixed grill. Det libanesiske kjøkken er kjent for sine rike smaker, kullgrillretter og tro det eller ei – sin kvalitetsvin.
Les merKjent for sine herlige birria-tacos rett fra en foodtruck, har disse endelig fått seg en egen restaurant på Solli. Med autentiske tacos og hjemmelagde sauser, er Corral’s et absolutt must.
Les merRett ved Olaf Ryes plass på Grünerløkka ligger restauranten med navnet du kanskje ikke vil si høyt; Puta Madre. Spansk tapas står for tur og hjørnerestauranten har kuppet en av Løkkas bedre plasseringer.
Les merLyst på myke, seige og fristende cookies? Denne nye koselig kaféen på Skillebekk, drives av en tidligere ballerina som valgte å følge sin lidenskap for baking.
Les merEr dette kanskje Oslos billigste biff? Her kan du faktisk gå gjennom hele menyen og plukke ut flere retter uten å måtte holde pusten.
Les merEnten du er på jakt etter autentisk matcha-tilberedning eller spennende smaksvarianter, har vi samlet tre steder i bykjernen som serverer deilig matcha!
Les merHer er din guide til byens kanskje litt mer gjemte, glemte, hemmelige og undervurderte kafeer! Hvor går man når man er lei av de samme overfylte kafeene, og trenger ny input eller miljø?
Les merLyst på den ultimate brunsjopplevelsen? Som er både smakfull og bærekraftig! Ikke langt unna Frognerparken finner du dette stedet med en avslappet og koselig atmosfære!
Les merOm du vil ha en liten matbit på farta, livemusikk og quiz, eller en helaften med middag, er Abelone et godt valg! Vi har tatt turen for å sjekke ut stedet og maten.
Les merDenne plantebaserte naturvin- og sakebaren har holdt koken i åresvis med sine asiatiske småretter, technokvelder og sitt frilynte personale – alltid med florale og skeive undertoner.
Les merLyst på en veldig god lunsj til hyggelig pris? Nede på Grünerløkka finner du denne Michelin-anbefalte restauranten. Vi tok turen en lørdag formiddag for å teste sesongens lunsjmeny!
Les mer