Corral´s Tacos: Fra foodtruck til Solli
Tekst, foto & video: Aleksandra Foslie Jentoft
Corral's Tacos, kjent for sine herlige birria-tacos rett fra en foodtruck, har endelig fått seg en egen restaurant på Solli.
Med autentiske tacos og hjemmelagde sauser, er Corral’s et absolutt must. Vi tok turen en søndag formiddag for å teste menyen. Vi forsto raskt at dette er et sted som er kommet for å bli!
Den kjente birria-tacosen
Corral’s startet som en enkel foodtruck og har raskt vokst til å bli en favoritt blant oslofolket. Den nye restauranten ligger på Frogner, og det er tydelig at de har tatt med seg all den gode erfaringen fra gata, rett inn i bakgården hvor restauranten ligger.
Den ikoniske birria-tacoen er fortsatt stjernen på menyen. Den består av saftig, langtidskokt storfekjøtt krydret med fire typer chili, servert på ferske maistortilla. Retten toppes med løk, koriander, lime og salsa – grønn, rød eller gul. Vi anbefaler å dyppe tacoene i kjøttkraften, Consommé (39 kr), for det lille ekstra.
I tillegg til Birria, har de også Kylling & Mole Taco og Bønne Taco! Prisen for én taco er 65 kroner og 125 kr for to, 185 kr for tre og 225 kroner for fire stykker. Her kan man altså bare mikse tacos i vei!
Mer enn bare tacos?
Selv om tacoene er “the star of the show”, tilbyr de også andre prisvennlige retter. Som deres egen Charro gryte bestående av pølse, bacon, chorizo og skinkestek (169 kr).
Vi måtte prøve den andre nyheten, Consommé Ramen som du får med nudler, storfekjøtt, løk, koriander og lime (85 kr). Denne ble en sikker favoritt, i tillegg til tacoene!
Restauranten ligger i et fint lite hus i en sjarmerende bakgård. Med en blanding av fargerikt interiør og planter skapes en varm og hyggelig stemning. Et ideelt sted for alt fra en rask lunsj til en avslappet middag.
De er kjent for å tilby autentiske smaker fra Mexico, med fokus på kvalitet og tradisjon. Her vil vi garantere at du vil få en ny taco-favoritt i byen!
Å𝗽𝗻𝗶𝗻𝗴𝘀𝘁𝗶𝗱𝗲𝗿
Tirsdag - onsdag: 14-21
Torsdag - lørdag: 14-22
Søndag: 12-18
📍 Frognerveien 9D (Huset i bakgården)