Våre beste studenttips for Oslo

68887227_178972776474322_6247502766783192807_n.jpg

Tekst & foto: Lene Myrum Haugen / Redaksjonen

Vi har samlet noen gode tips til deg som er student i Oslo, slik at du slipper å lete! Alt fra gode rabatter og billig øl, til stedene med fete vintageklær.

Oslo er en fantastisk flott by å leve i, men kan være uoversiktlig nye i byen eller de som har hodet i pensumbøkene. Vi skal prøve å hjelpe til å finne skattene og opplevelsene verdt å få med seg - hele året.

Oslos beste studenttips:

  • Studentvennlige kaféer

  • Billig øl

  • Billig og bra restauranter i Oslo

  • Studentrabatter

  • Antikkhandel

  • Vintageklær



Spisesteder og uteliv

Studentvennlige kafeer
Det kan bli mange timer på lesesalen, så et skifte av miljø kan være forfriskende! Heldigvis har flere kafeer studentrabatter, wifi, god kaffe og masse stikkontakter. Vi har samlet noen av byens mest studentvennlige kafeer. Også den populære kafeen Hammerhai i Oslobukta er tilrettelagt for å ta med seg jobben eller studiet. Her er ikke prisene akkurat studentvennlige, men det uniket interiøret kan for mange gjøre besøket verdt det.

Psst! Har du sett videoen vi har delt om Hammerhai på TikTok?

Billig øl
Selv om mange ikke har så god råd som student, gjenspeiler ikke dette nødvendigvis lysten til å dra ut på byen. En øl til under 50-lappen kan derfor være ønskelig, og det finnes faktisk! Vi har laget en oversikt av steder med billig øl i Oslo

Ut å spise
Det trenger ikke koste skjorta å spise ute, vi har samlet både billige og bra restauranter i Oslo. Her er alt fra sushi til burger, og fritert kylling! 

Vil du være med å redde mat kan du få mye godt for en billig penge. Vi har lagt vårt elsk på Too Good To Go, en app der du kan kjøpe mat fra forskjellige kafeer og restauranter rett før de stenger, og da til en god pris. Du får en god deal og de slipper å kaste mat!

Studentrabatter

Rabatter for Oslostudentene
Det finnes mange rabatter der ute for studenter, men vi har samlet en liten oversikt over studentrabatter i Oslo. Her finner du rabatter på underholdning, spisesteder og trening. Når man først er student, kan man like så gjerne utnytte alt av rabatter!

Vintage og brukt

Antikkhandel
Sikre deg noen unike skatter til en god pris på vintageshopping. Vi har oversikt over byens beste antikkhandler. Her kan du finne noe kult til studenthybelen!

Vintageklær
Om du vil oppdatere klesskapet bogner byen av bra brukthandlere, f.eks. fine Prisløs som ligger i sentrum. I tillegg har vi en egen liste med andre vintagebutikker du burde sjekke ut.