Cupping: Kaffesmaking med Fuglen

Interessert i å lukte, smake og lære mer om alt som skjuler seg bak en god kopp kaffe? Kaffe er et stort fag, så hva er vel bedre en å få vite mer fra Oslos fremste eksperter.

På kaféen og brenneriet til Fuglen arrangeres cupping, en smake session der du blir guidet gjennom de ulike kaffesmakene, og hvorfor kaffen smaker som den gjør. Alle får også 50% rabatt på en pose av sin favorittkaffe!

Psst! Her kan du lese vår artikkel om opplevelsen.

Pris: 350,-

🚨 Fullt ut juli! Neste: Torsdag 1. august. 12 plasser igjen!

Bedrift, utdrikningslag eller andre grupper? Se mer her.

 
  • Oppmøte hos Fuglen på Galgeberg.
    📍St. Halvards gate 33, 0192 Oslo

    Tid: 75 minutter
    Passer for: Alle
    Aldersgrense: Ingen.

    Instruktør: Sunniva
    Språk: Norsk og engelsk
    Tilbyder: Fuglen Coffee Roasters

    Telefon: +47 466 96 714
    E-post: sunniva@fuglen.no

  • Vi har fleksible avbestillingsregler.

    Hvis avbestilling innen:
    14 dager før: Full refusjon (100%)
    7 dager før: 50 % refusjon
    Senere: Ingen refusjon

    Ved akutt sykdom refunderer vi selvsagt 100% hvis det kan fremlegges legeattest.

 
 

Hils på Sunniva 👋

Welcome to Fuglen Coffee Roasters! My name is Sunniva, and I’ll be your guide through our monthly cuppings. 

I’ve been honing my craft in specialty coffee for 7.5 years, and I’m delighted to take you through a sensory journey with our coffee tastings. One of the wonderful things about specialty coffee is that the field is complex, diverse and it’s all about what you like and why. 

The cuppings will be an introduction to specialty coffee, with beans specially roasted in-house by Fuglen Coffee Roasters. You’ll have the opportunity to learn what specialty coffee is, and why exactly it’s so special. Hope to see you there!

 
 

Oppmøtested:

Fuglen Coffee Roasters på Galgeberg.
📍St. Halvards gate 33

 

Ta med:

  • Godt humør!


⭐️⭐️⭐️⭐️

4,2 av 5 stjerner
Basert på 33 tilbakemeldinger.


SISTE TILBAKEMELDINGER

«Dyktig kursleder. Fikk god kunnskap og forklaring rundt det vi gjorde og kaffebønnene.»
«Fantastisk kursholder som var engasjert og veldig kunnskapsrik!»
«Jeg likte engasjementet og profesjonaliteten.»
«Morsom opplevelse, og jeg lærte nye ting om kaffe!»
«Flink kursholder og gøy å smake på masse forskjellig kaffe.»