2020: Årets mest populære artikler

Noen av oss i Mer av Oslo. Lene M. Haugen (f.v.), Marcus Grünwald, Celina Bergdahl, Kenneth Lorentzen, Amber S. Rupani, Astrid Stenvold og Jeanette Susann Martinsen. (Foto: Karina Rønning)

Noen av oss i Mer av Oslo. Lene M. Haugen (f.v.), Marcus Grünwald, Celina Bergdahl, Kenneth Lorentzen, Amber S. Rupani, Astrid Stenvold og Jeanette Susann Martinsen. (Foto: Karina Rønning)

Av Kenneth Lorentzen

Et veldig spesielt år er lagt bak oss. Noe også årets toppartikler bærer preg av!

Først litt morsom fakta. I 2019 hadde vi 5.900 besøkende på websidene våre, i 2020 har vi bikket 50.000 (!). Har vi like mange besøkende som siste halvdel dette året, er 100.000 unike besøkende innefor rekkevidde neste år.

Instagram er vi nå over 7.500 følgere og har nådd ut til over 140.000 på årets beste uker. Sånt gjør oss veldig glad, og nå er 10.000 følgere med et hjerte for Oslo - neste milepæl for oss.

Så, trommevirvel… Dette var Oslofolk mest interessert i å se og lese om på Mer av Oslo, i året som har gått.

Topp 10 artikler 2020

  1. Trappeløp for alle

  2. Tre løpeturer i Oslo

  3. Utetrening i Oslo

  4. Oslos hyggeligste uteserveringer

  5. Underground Golf Club

  6. Oslos koseligste kafeer

  7. Hengekøyeturer i Oslomarka

  8. Turtips i marka

  9. Tips til første daten

  10. Pizzafavoritter i Oslo

Vi skal fortsatt ikke være noen nettavis, men vi skal oppleve og fortelle om det beste Oslo har å by på

Det skjedde mer spennende i 2020. Vi fikk oss vår første merch i form av t-skjorter og turkopper, ble skrevet om i Nordstrand Blad (betalingsmur), og sist, men ikke minst - vi fikk ambassadører! Andre som også digger byen vår og deler sine beste tips. Det er så gøy, og vi gleder oss stort til å få truffet de ordentlig neste år.

Vi skal fortsatt ikke være noen nettavis, men vi skal oppleve og fortelle om det beste Oslo har å by på. Ukentlig samles vi for å drodle om hvilke steder i byen vår vi bør besøke. Nesten daglig deler vi en ny opplevelse, og det skal vi selvsagt fortsette med!

Med det setter vi en stor strek over 2020, og håper på et langt bedre år for både alle og byen vår i 2021! 💜 Hvorfor det blir et ekstra viktig år for alle oss som er glad i Oslo, kan du lese mer om her.