Underground Golf Club

Underground-Golf-Club_09.jpg

Av Live Johanna Øverhaug og Patrick Halvorsen

Litt bortgjemt, ned en trapp i en av sidegatene til Bogstadveien ligger Underground Golf Club. Stedet som åpnet tidligere denne måneden tar opp kampen med flere av de etterhvert etablerte barene som serverer spill og moro sammen med pilsen. 18 hull, deilig utvalg av rød og hvit pizza som snart finnes som take away, en velutstyrt bar og en sklie (!) legger til rette for en morsom kveld.

Det varierer hvor vanskelige banene er, og de er såpass ulike at du rekker å spille deg gjennom alle uten å gå lei. For å runde dem må du slå deg gjennom blant annet en loop, et røykfylt rom og baren. Til tross for at vi befinner oss under bakken, gir et stort tre midt i rommet assosiasjoner til sene sommerkvelder i en hyggelig bakgård. Stedet er også tydelig inspirert av den tradisjonelle amerikanske country cluben. Denne litt uvanlige komboen gjør at Underground både fremstår som eksklusivt og inkluderende på samme tid. Vi i Mer av Oslo elsker at det stadig dukker opp flere spill- og aktivitetsbarer, men Underground Golf Club er også verdt turen for atmosfæren i seg selv.

Underground Golf Club bør definitivt sjekkes ut neste gang du skal på date, vennekveld, eller bare har lyst på god pizza.

Psst! Aldersgrensen er 20 år.

📍Industrigata 36