Oslo 2021 💜

Av Kenneth Lorentzen

Endelig er 2020 snart omme. Når vi egentlig skulle feiret et år med stor vekst for Mer av Oslo, må vi heller stikke fingeren i jorda og se hva som skjer rundt oss. For dette har vært ett år som har vært alt annen en lys for næringene vi primært tipser og skriver om. Det er veldig trist å tenke på at Oslo risikerer å miste mange av de unike, joviale og lokale bedriftene i byen vår. Enten de gir oss kulinariske, avslappende, hyggelige eller adrenalinfylte opplevelser.

Restriksjoner har som oftest blitt fulgt etter beste evne, men permiteringer og selv konkurser har vært uungåelige. Det kan dessverre bli mange flere i 2021.

Heldigvis er vi ikke alene om å sette stor pris på alle opplevelsene Oslo kan by på, og må berømme initiativ som @beholdoslo. Å snakke med Sollin Sæle, en av initiativtakerene var inspirerende! En fordel med å holde på med et så artig prosjekt som Mer av Oslo, er at vi blir kjent med mange av de som står på for å dele en opplevelse de brenner for. Enten det er de som driver butikker, kaféer, restauranter, er kokker, servitører og bartendere, eller guider og personell for små og store opplevelser.

Takk som står på. Vi er heldig som har en så fin hovedstad!

Takk som står på. Vi er heldig som har en så fin hovedstad! Ønsker vi å beholde byen vår som vi kjente den og med mangfoldet det innebar, så må vi alle kjenne vår handleplikt neste år. Med alle bestemte restriksjoner vi selvfølgelig skal følge, men de aller fleste selger varer eller fremtidige dyrebare opplevelser med venner og familie på web. Så det blir vårt viktigste tips i 2021!

For selv om vi håper alt er normalt igjen fra 1. januar, er det svært lite sannsynlig at det blir nettopp det.

Psst! Undertegnede har nylig kjøpt gavekort til vinsmaking på Klosteret og helaftens show på Wallmanns når det blir mulig igjen.