Mest populære artikler i 2022

Et godt nytt år fra redaksjonen i Mer av Oslo!

Av Maren Mjelstad (redaksjonssjef)

Takket være dere lesere, har vi i Mer av Oslo hatt en formidabel vekst det siste året. Her får dere en oversikt over hvilke artikler som ble mest lest i 2022, og litt annen snacks.

På denne tiden i fjor juble vi over at så mange flere hadde besøkt våre plattformer, til tross for pandemi. Dette gjorde at vi for 2022 satte oss enda høyere mål og startet nye prosjekter, slik som Mer av Opplevelser. At resultatet skulle vise seg å bli så bra, er helt uvirkelig!

I 2022 hadde vi over 500.000 unike besøkende på websiden vår, noe som er en økning på over 100 prosent fra året før. Ekstra gøy med tanke på hvor mange som bor i stor-Oslo! På Instagram har vi nå over 36 000 følgere, så det har blitt 15.000 nye følgere der også.



TOPP 10 ARTIKLER I 2022

Så, trommevirvel… 

Dette var oslofolket mest interessert i å lese om på MeravOslo.no, i året som har gått:

  1. Oslos koseligste kaféer

  2. Billig øl i Oslo

  3. Oslos hyggeligste uteserveringer

  4. Hammerhai: Ny it-kafé og bare i Oslobukta

  5. Kafeteria August: Ny it-restaurant på Tullinløkka

  6. Frokostfavoritter i Oslo

  7. Klubber å danse på i Oslo

  8. Tips til første date i Oslo

  9. S4: Stilfull cocktailbar, takterrasse og dansegulv

  10. Vinbarer i Oslo

Våre nyheter

I året som har gått, er det særlig to prosjekter som har preget hverdagen i redaksjonen. Disse har bidratt til våre ønsker om å nå ut til enda flere, samt bidra til lokale bedrifter og aktører i Oslo.

TikTok -  Vi vet at det er viktig å fornye seg, og å være oppdatert på nye sosiale medier. Det er nettopp her vi kan nå ut til flere folk med innholdet vårt. Så i starten av 2022 opprettet vi Mer av Oslos TikTok-profil, med en egen TikTok-gjeng som stadig vokser. Det er mye takket være disse at vi i skrivende stund har over 34 000 følgere, og flere videoer med 200-300.000 visninger.  

Mer av Opplevelser - Tidlig på sommeren 2022 bestemte vi oss for å teste og lanserte Mer av Opplevelser. Med opplevelser som sushikurs, vinkurs og rafting i Akerselva, drevet av flinke lokale aktører i Oslo.

Så langt har vi solgt så mange som 350 opplevelser, og håper på enda flere i det nye året! Å kunne løfte disse opp, samt gi folk gøyale og spennende minner, er utrolig morsomt.

Takk for 2022, vi gleder oss stort til det nye året!