Hammerhai: Ny it-kafé og bar i Oslobukta

Baren Hammerhai er det nyeste tilskuddet i populære Oslobukta.

Tekst & foto: Taran Hofvind

På den nyåpnede baren i Bjørvika får du lov til å ta med deg både mat og hjemmekontoret, og på kveldstid kan du nyte deilige drinker mens du slår deg løs på dansegulvet!

Hammerhai åpnet dørene 1. mars til oslofolkets store fornøyelse. Denne åpningen er det mange som har ventet på, og det har allerede rukket å bli en av byens hippeste steder.

Psst! Har du sett videoen vi har delt om Hammerhai på TikTok?



Fargerikt og unikt

Bak nyåpningen i Oslobukta står mannen som allerede driver blant annet den svært populære baren Angst Bar, nemlig Misgina Ghebremeskel. Og det ser foreløpig ut til at Hammerhai kommer til å bli minst en like stor suksess! Dette er forøvrig intet mindre enn den fjerde baren han står bak. 

Med et fantastisk interiør med masse farger og særegen estetikk skiller Hammerhai seg virkelig ut i mengden av barer og kafeer i hovedstaden. Her har Ghebremeske turt å bevege seg litt utenfor boksen. Det er forfriskende å se! For å få til det unike uttrykket har han fått med seg malertalentet Elise Hisdal til å blant annet dekorere det som nå kanskje er Oslos mest bildevennlige toaletter! På veggene finner du også vakker fotokunst fra Shawn Arvid.

Ghebremeske har jevnlig teaset prosessen frem til åpningen av Hammerhai på Instagram ved å dele små glimt underveis. Dette har gjort at mange av oss har gledet oss i lang tid til å endelig besøke denne fargeklatten av en bar, rett ved Oslos beste vannkant. 

Kaffe og Slush Sour med pære

Da han skulle åpne sin nye bar kom barna hans med ett eneste krav , og det var at han MÅTTE servere slush. Han har holdt løftet og tilbyr nå Slush Sour (142 kr) med smak av pære, med eller uten alkohol. Denne var en gledelig overraskelse en lørdag formiddag og var en skikkelig smaksfest. Dette kommer definitivt til å bli sommerens go to-drink i sola langs bryggekanten når man trenger en skikkelig nedkjøling. 

Av andre drinker smakte vi på en deilig prosecco (119 kr) og en nydelig Bellini (129 kr). De har en fin og variert drink- og vinmeny. Prisene ligger i den litt snillere delen av skalaen, noe vi alltid setter pris på! 

På formiddagen kan du få det du skulle ønske deg av kaffe, som du kan nyte til medbrakt mat, og det er svært godt tilrettelagt for å ta med seg jobben. Her har de ikke vært gjerrige på stikkontaktene. Å kunne bytte ut hjemmekontoret med disse fantastiske omgivelsene er skikkelig luksus. 

Solfylt uteservering

Dørene åpner hver dag klokken 11, og i tillegg til det unike lokalet byr de på en stor og solfylt uteservering. Denne blir nok svært populær utover våren og sommeren. Herfra kan du så og si hoppe rett i vannet om det skulle friste! 

Hammerhai er et forfriskende tilskudd til Oslo by og vi gleder oss å komme tilbake, og ikke minst teste dansegulvet i nærmeste fremtid! Vi har hørt rykter om at flere av byens beste DJ-er står for skikkelig dansbar stemning i helgene.

Søndag til tirsdag stenger det ved midnatt, onsdag og torsdag klokken 01, og fredag og lørdag kl. 02.

📍Operagata 77 C