Mest populære artikler i 2021

Av Maren Mjelstad (redaksjonssjef)

Selv om mange vil huske det siste året som en kjip tid, har vi i redaksjonen takket være dere, hatt et utrolig år.

Veksten Mer av Oslo har hatt det siste året har vært bedre enn det vi noen gang hadde håpet på, men kanskje våget å drømme om. I 2021 var det over 250 000 unike besøkende på nettsiden vår, som tilsvarer en økning på svimlende 431 prosent! Året før var det til sammenligning like under 50 000. 

På Instagram har vi i skrivende stund over 22 000 følgere. Det er ganske utrolig, med tanke på at vi på starten av 2021 satte som mål å nå 10 000.

TOPP 10 ARTIKLER I 2021

Så, trommevirvel… 

Dette var oslofolket mest interessert i å se og lese om på MeravOslo.no, i året som har gått:

  1. Oslos koseligste kafeer

  2. Oslos hyggeligste uteserveringer

  3. Billig øl i Oslo

  4. Miniguide for elsparkesykkel

  5. Tennisbaner i Oslo

  6. ZZ Pizza: Ny spennende pizza i byen

  7. Grotto: Vin i en garasje

  8. Oslos REKO-ringer

  9. Anbefalte skiturer i Nordmarka

  10. Jønk: Burger & shakes på Grønland

Mer spennende i vente

I hele 2021 har vi jobbet med å gi dere leserne den beste informasjonen på en bra måte, via våre kanaler. Dette har ført til flere nye ting på Mer av Oslo-plattformene.  

Verdt å få med seg På flere av våre faste redaksjonsmøter, uttrykte flere et ønske om å få med ulike arrangementer på siden vår. Dette kunne være konserter, små loppemarked, eller andre “engangshendelser” det kunne være vanskelig å skrive en egen artikkel om. Så hvordan skulle vi få det til? Slik kom ‘Verdt å få med seg’ til verden, ukentlig i stories på Instagram. Fast hver torsdag er det en fra redaksjonen som plukker ut tre ting man selv ønsker å sjekke ut, og responsen så langt har gjort at “Verdt å få med seg” blir med videre inn i det nye året.

Nyhetsbrev Vi kan vel alle kjenne igjen ønsket om at informasjon skal være lett tilgjengelig, kort og presis. Nå har ikke vi startet med pushvarsler akkurat, men med nyhetsbrev. Om man har meldt seg på, får man i dag et par e-poster i måneden. Så langt har over 1 000 registrert seg. Det synes vi er veldig gøy!

Selv om det totalt sett har vært et år med formidabel vekst og mål har blitt nådd og vel så det, betyr ikke det at vi sier oss fornøyd. Nye mål er blitt satt og nye prosjekter planlegges for fullt. Akkurat hva som kommer til å skje kan vi ikke dele helt enda, men det vi kan si er at dere bør glede dere. Det gjør i hvert fall vi!

Med det løfter vi blikket mot det nye året, og legger 2021 bak oss. Så får vi krysse fingrene for at pandemien gir seg, og at alle de lokale bedriftene som gjør Oslo til en fantastisk by, klarer seg.

Vær gode mot hverandre 💜 Godt nytt år!