Tennisbaner i Oslo

tennis-jun21-unsplash-bredde-min.jpg

Av Astrid Stenvold

I Oslo finnes det flere muligheter for deg dersom du ønsker å spille, og her finner du en liste over byens tennisbaner. Veldig mange krever medlemskap, men hos noen kan man booke uten å være medlem også.

Tennis er en idrett du kan spille både ute og inne, enten du er dreven eller helt ny, ung eller gammel. Det er en lavterskelsport der du kan møte opp og spille. Ingen erfaring er nødvendig, ta med en racket og noen tennisballer og prøv deg frem.

Psst! Vi oppdaterer denne artikkelen fra tid til annen, så anbefaler vi dere å ta en nærmere titt på nettsidene for de forskjellige anleggene dersom du ønsker å spille. Da det kan være endringer i både priser og regelverk.

Tennisbaner i Oslo

Oslo Tennisarena har anlegg både på Hasle og Frogner. Velger du å spille her, kan du som student benytte deg av en rabatt på 50% i hverdager og helg. Husk å spørre om StudentTorgets rabatt. Avdelingen på Hasle består av mange innebaner, og her er alle velkomne til å spille. Du må reservere bane på forhånd.
📍Eikenga 4

Frogner finner du Norges største utendørsanlegg for tennis med tolv baner til disposisjon. Her kan du også booke uten å være medlem. Frogner Tennis er åpent for forhåndsbestilte timer og drop-in.
📍Kirkeveien 20

Voldsløkka Idrettspark har tre baner til disposisjon for alle. Man må booke bane i appen Matchi, som er til booking av racketsport.
📍Stavangergata 22

Dersom du er student kan du spille tennis på Athletica Domus for en veldig billig penge. Her er det to tennisbaner utendørs som du kan leie per halvtime. Å leie tennisbane her krever forhåndsbooking på deres hjemmesider.
📍Trimveien 4

Krever medlemskap:

Fagerheimen Tennisklubb ligger nederst i Torshovdalen. Det er tre baner med grusdekke og en bane med kunstgress. For å bruke banene, må man ha medlemskap.
📍Fagerheimgata 19

Oslo Tennisklubb ligger i Jonsrudveien, og har 12 baner både inne og ute. I tillegg til to barnebaner. For å booke må man ha medlemskap. Du kan booke banen en uke frem i tid, men kun en time om gangen.
📍Jonsrudveien 6

Ullevål Tennisklubb finner du i Ullevål Hageby, og her er det fire baner til disposisjon. Ikke så langt unna Ullevål, nærmere bestemt på Berg finner du fire grusbaner. Du må du være medlem av klubbene for å spille her.
📍Bergsalléen 1

Grefsen Tennisklubb finner du syv tennisbaner, hvorav to grusbaner og 5 hardcourt-baner. Det er to innendørsbaner om vinteren (boble). Det er kun mulig for medlemmer å booke bane.
📍Kjelsåsveien 30

Tonsen Tennisklubb finnes to grusbaner. Det er kun mulig for medlemmer å booke banene.
📍Disenveien 55

Flere steder vi har blitt tipset om

Sinsen Tennisklubb (4 baner)
📍Sinsenveien 34

Nydalen tennisbane (1 bane)
📍Sandakerveien 121

Valleløkken tennisbane (1 bane)
📍Erling Schiøtz vei 10

Trollveiskrysset (2 baner)
📍Grefsenkollveien

Njård Tennis (4 inne- og 6 utebaner)
📍Jensmessveien 5

Tåsen Tennis (2 grusbaner, 1 kunstgress- og 1 asfaltbane)
📍Tåsenveien 32

PS! Noen vi har glemt? Send oss en e-post eller DM på Instagram.