Cocktails and Dreams: Cocktailbar på Torshov

Hos Cocktails & Dreams kan du unne deg en drink eller to i nytt lokale.

Tekst og bilder: Kathrine Skjærum

En ny cocktailbar har endelig åpnet på Torshov. De gamle lokalene i Vogts gate har blitt pusset opp og inviterer til en sosial kveld med noe godt i glasset. 

Her er det drinker som står i fokus, sammen med beer pong-bord og neonlys. 

Psst! Har du sett videoen vi har delt om Cocktails & Dreams på Tiktok?



Nyhet på Torshov

Rett ovenfor BFF Torshov, som åpnet tidligere dette året, har det nå kommet en ny cocktailbar. Her spilles det chill musikk og serveres alt fra “Frozen Paloma” til en kald pils. 

Cocktails & Dreams åpnet i slutten av mars, og er fortsatt i åpningsfasen. Vinkart og en lengre cocktailmeny er ikke helt i mål ennå, men stedet er pusset opp og livner opp den stille gaten.

Cocktailbaren har ikke et spesielt tema når det kommer til interiør. På veggene har de vintage postere av ulike slag, noen fargerike, grafiske print og andre i en mer komisk sjanger. 

Noen stoler er trukket i blå velour, mens andre er i stål og er knæsj gule. Veggene er grå og gjør lokalet litt mørkt, men den lyse eiken de har i baren lyser opp lokalet sammen med neon logoen deres. 

Psst! Er du nysgjerrig på flere cocktailbarer på Torshov? Sjekk ut artikkelen vi har skrevet om nabolagsbaren Bar Albatross.

Cocktails med en vri

På menyen har de nå sin egen vri på flere klassiske cocktails som Tengroni, Not From Russia Mule og Tiramisu Espresso Martini. Prisene for cocktails er mellom 129 - 149 kroner. 

Vi gikk for Johnnie & Apple (129 kr) og Tropical Margarita (139 kr). Johnnie & Apple er en god drink med ferskpresset eple og Johnnie Walker Black Whiskey. 

Tropical Margarita er en cocktail med smak av mango og er en litt spicy variant. I kanten av glasset har de ikke det typiske saltet, men arbol chili som er en kraftig meksikansk chilipepper. 

De serverer også noen typer øl på tapp som Mango Ipa og Nøgne Ø. Foreløpig har de kun en Riesling å tilby når det gjelder vin.

Psst! Er du glad i cocktails, bør du sjekke ut artikkelen vår Topp 5 cocktailbarer i Oslo.

Beer pong og moro

Det nyoppussede lokalet har flere freshe elementer, men i en miks av litt forskjellige temaer og vibes.

Vi syntes det var litt vanskelig å sette fingeren på hvilken stemning stedet har, men kanskje en rar miks av det “klassiske” som møter moro og uhøytidelig.

Stedet har fint plass til noen større grupper, som gjør det til et greit sted å starte kvelden ute, om det er afterwork eller starten på kvelden. 

De har bygget sitt eget beer pong-bord som lyser opp i blå neon. Vi kan tenke oss at noen runder med beer pong kan få igang enhver barcrawl videre nedover løkka. 

For undertegnede som kun var innom for en cocktail, var det ikke helt viben jeg er ute etter i en cocktailbar. Drinkene vi smakte på var upåklagelige, men stemningen var ikke helt slik jeg hadde sett for meg. Det vil bli spennende å se hvilket klientell baren vil bli formet av. 

Åpningstidene deres er 16–01 hver dag. 

📍Vogts gate 33