2021: Ambassadørene gleder seg til

Raymond skal stå mye ski på Tryvann og har kjøpt seg medlemskap på Skimore.

Raymond skal stå mye ski på Tryvann og har kjøpt seg medlemskap på Skimore.

Av Kenneth Lorentzen

Nå krysser vi fingrene for at det snart er mulig å kunne oppleve og ikke minst spise, alt det morsomme og fristende Oslo har å by på igjen. Vi i redaksjonen er sulteforet på opplevelser, og det er vi ikke alene om.

Flere av våre eminente og aktive ambassadører har satt sammen et lite sammendrag om hva de gleder seg til i år. Kanskje du blir inspirert og noe frister deg også?

Daniel gleder seg til

«Jeg har tidligere nevnt at jeg elsker Deichman Bjørvika, men det finnes også 21 andre avdelinger i Oslo! Våren 2021 skal jeg bli flinkere til å besøke flere av de mindre kjente, lune lommene. Jeg liker godt avdelingene både på Majorstuen og Stovner, og ser frem til å sjekke ut Deichman Tøyen, Torshov og Nydalen, blant annet!

Jeg er avhengig av å holde meg i form, og kommer til å tilbringe mye tid på online-trening med CrossFit Gamlebyen, både foran kamera og hjemmefra. Det er et fantastisk tilbud for oss treningsglade, nå som sentrene har vært stengt på ubestemt tid. Timene er live, så man føler et ansvar for å gjennomføre, noe jeg trenger.

Jeg er jo tidligere skøyteløper, så jeg gleder meg veldig til å sjekke ut de lokale skøytebanene som nå islegges litt utenfor bykjernen. Frisk luft og trening med litt fart og spenning, og sosialt med sikker avstand. Krysser av mange bokser for meg!

Så gleder jeg meg veldig til det mye Munch-museet åpner denne våren. Det har vært mye fokus på byggets fasade, så jeg er veldig spent på å se hva innsiden kan tilby. 13 etasjer med kunst og kultur bare må jo klare å inspirere, glede og engasjere!»

Raymond gleder seg til

«I 2021 har jeg generelt lyst til å være mer ute rundt omkring i Oslo, og planlegger å gjøre mye aktiviteter ute i naturen. Har allerede fått meg medlemskort på Tryvann/Skimore, så blir mange turer dit. Jeg betaler 279kr i måneden (12 mnd bindingstid). Det inkluderer bakkene i Drammen og Kongsberg, samt ett dagskort i Trysil og Hemsedal. Så det blir masse alpint fremover, da det også er koronavennlig.

Langrenn har jeg bestemt meg å bli bedre på, så har funnet noen fine turer for mitt nivå. Blant annet Solemskogen - Sinober - Lilloseter, og tilbake til Solemskogen. Det er ca 17 km langt, og det er varmestue på både Sinober og Lilloseter.

Jeg er veldig glad i kjøtt så blant restauranter er det et must for meg å prøve ut KöD Oslo. En indisk på lista er Roti shop Oslo, og et litt finere sted som virker bra er Katla. Så gleder meg til å ta på finstasen og prøve maten der. I tillegg må jeg ha en lunsj på Vinterhaven & Bibliotekbaren på Hotel Bristol igjen.

Når sommeren endelig er tilbake skal jeg ta denne lille båten over til Lille Herbern, som Mer av Oslo har skrevet om tidligere. Det er sykt koselig!

Nå ble det mye mat (hehe), men jeg har lyst til å ta badstue og bade på KOK med venner, og campe på Langevann. Håper det blir mulighet til, og jeg rekker alt!»

Tuva gleder seg til

«I 2021 har jeg lyst til å bli flinkere til å dra ut og spise igjen, og utforske de mange fine restaurantene vi har i Oslo. Jeg har nylig flyttet til Fredensborg, derfor tenker jeg en tur til restauranten Klosteret er obligatorisk. Ellers har jeg lyst til å teste ut restauranten Arts på Filipstad Brygge, så får jeg både oppleve god mat og god kunst.

Utenom å spise meg gjennom 2021, vil jeg også prøve å få gjort mye gøy med venninnene mine. Vi har blant annet planlagt en tur til Korketrekkeren for å ha kappløp med akebrett. Det gleder jeg meg til!»

Mia Eline gleder seg til

«Er det en ting jeg vil ta tilbake i 2021 så er det latteren og tid med venner, og spesielt ute.

Derfor har jeg en plan om å dra med meg venninnene mine opp til Korketrekkeren og kjøre ned den to kilometer lange akebakken som går fra Frognerseteren og ned til Midtstuen. Da har jeg også lyst til å sjekke ut Kafe Seterstua, og har hørt rykter om den gode kakaoen der!»