Nyhet! Valentines Food Tour for alle, single og par

Mer av Oslos Food Tour Valentines Edition tar turen innom blant annet Abelone Kjøkken & Bar.

[Annonse - Dette er en del av vår Mer av Opplevelser]

Tekst & foto: Taran Hofvind

Ingen planer for valentines den 14. februar? Da kan vi anbefale vår egne Mer av Oslos Food Tour Valentines Edition! Ta med deg en date eller kom alene og få nye bekjentskap i løpet av en helaften fylt av mat og hygge, for det blir tre runder (tidspunkter); én for alle, for par og for single.

Turen går innom tre restauranter i Oslo sentrum i løpet av samme kveld, og ender med spill og moro. All mat er inkludert, tilpasses vegetar og allergener, og det blir hyggelige priser på drikke for alle deltakere! Aldersmessig har vi satt en grense på maks 35 år på single tour (kl. 18:40).

Denne opplevelsen er en del av vår Mer av Opplevelser. Sammen med lokale aktører tester og setter vi sammen unike opplevelser, og hvis vi liker det finner du det her!

Stopp 1: Abelone Kjøkken & Bar

Første stopp på denne matreisen er Abelone Kjøkken & Bar. Her slår gjengen seg ned langs et romantisk langbord med tente lys, mens vi venter spent på litt mat og drikke.

Dette stedet er lett inspirert av amerikanske diners, men i motsetning til velkjente sterke og lyse farger i en amerikansk diner, er det en litt mørkere vibe med murstein og stoler i grønn velur, som gir stedet en lun, men også litt røff stemning. Det sjakkrutete gulvet gir oss derimot klare assosiasjoner til diner-designet.

Rett fra kullgrillen får vi servert en mør ølbraisert brisket med konfitert tomat, småløk og nydelig potetpuré. Vegetaralternativet her er portebellosopp med gresskarpuré, glaserte chanteney-gulrøtter, grønnkål og også her potetpuré. Denne var veldig god! 

Stemningen er allerede god før turen går videre til Karl Johan der neste stopp er Brødrene Bergh!

Psst! Her kan du lese om da vi besøkte Abelone i fjor.

📍Brugata 11

Stopp 2: Brødrene Bergh

Når du kommer innenfor dørene hos Brødrene Bergh er det litt som å gå inn i en tidsmaskin. Interiøret her er stilrent, varmt og innbydende, med dype møbler i skinn og grønt velur, som skaper en elegant følelse. Det er to etasjer og høyt under taket med selve baren i midten, som er hjertet av lokalet.

Vi blir geleidet opp i andre etasje hvor vi skal få servert deres veldig gode minipizzaer! Dette er skikkelig italiensk pizza med perfekt bunn og masse smak. De har både hvit og rød pizza, og flere vegetaralternativer. Favorittene denne gangen var en med parma og en med spicy jerk kylling.

Dette ga mersmak og det var hyggelig å dele på de ulike variantene på tvers av gruppa så man fikk smake på litt forskjellig. Dette er forøvrig også en jazzklubb hvor det flere ganger i uken er livemusikk og liv på dansegulvet!

Psst! Her kan du lese om da vi besøkte Brødrene Bergh i fjor.

📍Karl Johans gate 35

Stopp 3: Duckpin

Kveldens endestasjon er hos aktivitetsbar- og restauranten Duckpin. Plassert midt i sentrale Torggata ligger dette stedet med både minibowling, karaoke, arkadespill og smakfull grillmat. Så det er ikke helt tilfeldig at dette er siste stopp, for her nyter vi aftenens siste måltid før vi får muligheten til å fortsette kvelden med spill og moro.

Her får vi servert smakfull, grillet Pork Belly med stekt rosenkål, savoy kål og en digg kremet saus med timian, gressløk, dillolje og syltede sennepsfrø. Vegetarvarianten her var hummus med grillede beter, ristede pistasjnøtter og basilikumvinaigrette.

Flere av oss ble igjen utover kvelden og testet de ulike arkadespillene og mini-bowling. Vi endte til slutt på karaokerommet hvor både talenter og tonedøve fikk leve ut artistdrømmen sin for en kveld. Gøy!

Psst! Her kan du lese om da vi besøkte Duckpin i fjor.

📍Torggata 28

To tidspunkter for par og et for single

Tiden gikk fort selv om kvelden varer i cirka fire timer. På slutten var de fleste av oss rimelig mette og glade, og satt igjen med opplevelse av en unik kveld. Maten og forventningene til neste sted drev samtalene, og vi kan se for oss dette som en fin aktivitet for både par og single som ønsker å få nye bekjentskap.

Runden for alle starter klokken 16:30 og parrunden kl. 17:35. Singelrunden blir for de fra 20 til 35 år og starter kl. 18:40. Pris per person er 670 kroner og det er begrenset antall plasser, fordi vi skal fortsette å opprettholde det sosiale aspektet.

Overraskende mange av de som har deltatt tidligere har satt ekstra pris på det sosiale aspektet, og det er veldig gøy!

Se mer om opplevelsen og bestill her!