Duckpin: Minibowling og god bbq i sentrum

Duckpin ligger midt i Oslo sentrum, og kan friste med bowling, deilige småretter og arkadespill.

[Annonse]

Tekst & foto: Maren Mjelstad

Plassert midt i sentrale Torggata ligger dette stedet med både minibowling, karaoke, arkadespill og smakfull grillmat. 

I lokalets to etasjer finner du alt du trenger for en gøy stund med alt fra vennegjengen, kolleger på afterwork, eller en date. Etter vår erfaring er det enkelt å få et smil om munnen her, særlig når konkurranseinstinktet tar over. 



Minibowling: Utvilsomt gøy

Det første som møter deg når du går inn inngangen til Duckpin, er en stor figur som gir undertegnede litt assosiasjoner til Star Wars. Det er også mye annet som fanger blikket, som graffiti på veggene og fargerike lys. 

Men vi kommer ikke unna de to små bowlingbanene, sporten som stedet er oppkalt etter. Reglene er det samme som vanlig bowling, men med noen praktiske forskjeller. Både bane og kuler er mindre, og du trenger ikke bytte sko. 

Enkelt tenker du kanskje? Vel, vi syns i hvert fall det var litt vanskelig, men det kan ha noe med ferdighetene å gjøre. Gøy var det utvilsomt! Pris er 120 kroner per person for å spille 60 minutter. Vi var to som spilte, og brukte rundt 30 minutter på et spill. 

Men vi var ikke her bare for bowlingen. Besøket fortsetter opp en fargerik trapp til andre etasje, for mat og mer spill. 

Psst! Lokalet er tilpasset rullestol, og det er tilrettelagt heis opp til andre etasje.

Små grillretter til deling

Lokalets andreetasje er hele fire ganger større enn første. Her er det mange sitteplasser, ytterligere to duckpin-baner, og masse annet gøy som vi kommer tilbake til. Først må vi ha litt mat!

Menyen består av generell grillmat. De har en levende meny som kan endre seg ofte. Menyen vi spiste hadde mye inspirasjon fra kinesiske og koreanske smaker. All maten tilberedes på grill, som ga en veldig god grillsmak på både kjøtt og grønnsaker. 

Alle rettene er små, så det er lagt opp til at du kan bestille og dele. Vi spiste Entrecôte (225 kr), Whole chicken wing (142 kr), Pork belly bao (172 kr) og Tacos (168 kr). Ved siden av disse hadde vi Crushed potatoes (59 kr) og Chinese smashed cucumber salad (59 kr). Sistnevnte passet ypperlig til grillmaten, og noe undertegnede gjerne skulle hatt oppskriften på til grillsesongen.

Både kyllingen og entrecôten var begge møre og saftige, og passet godt tilbehøret. Bao bunsene var også veldig gode!  
Hvis du ønsker vegetar, har de retten Grilledbeetroot with hummus (149 kr). Alle sides er vegetar, og allergier står oppført på menyen.

Karaoke og slush til dessert

I tillegg til minibowling, har de flere arkadespill i andre etasje. Her får du både de klassiske flipperspillene, men du kan også måle krefter ved å bryte håndbak eller bokse. Vi likte veldig godt at de hadde spill vi vanligvis ikke ser andre steder. 

Hvis du vil forevige turen din her, kan du ta bilder i deres fotoboks i andre etasje. Mange har valgt å henge opp bildene på veggen, så kanskje du finner noen kjentfolk her? Rett ved fotoboksen er det to karaokerom. Det koster 650 kroner å leie et rom for 60 minutter. 

Psst! De har afterwork hver fredag fra klokken 16, hvor du får 50% avslag ved drop in på både bowling og karaoke.

Som en slags dessert, kan vi anbefale Duckpins slush. Denne gangen var det piña colada smak, og vi syns den alkoholfrie var søt og deilig. Vi tror dette kan bli en favoritt i sommersesongen!

Åpningstidene er søndag og mandag klokken 15–22, tirsdag til torsdag 15–00, fredag og lørdag 15–03. Etter klokken 18 er det aldersgrense 20 år.

📍Torggata 28