Tøyen Donut Lab

Oreo donut fra Tøyen Donut Lab.

[Stengt permanent]

Tekst & foto: Taran Hofvind

Hvem vil vel ikke sette tenna i saftige donuts til en billig penge? Vi sier ja takk, og har testet det nye stedet i Oslo! 

Food Family på Tøyen har utvidet med et nytt pop-up-konsept. Den bittelille mathallen tilbyr nå et utvalg digge donuts, til en svært rimelig pris!



Oreo, Snickers og popcorn

Da vi var innom for å sjekke ut det nye donut-tilbudet, hadde de fem ulike varianter på menyen. Vi hadde lyst til å kose oss litt ekstra denne ettermiddagen og gikk for en av hver.

Først ut var donuten kalt Snickers. Den er glasert med hjemmelaget sjokoladeglasur toppet med knuste peanøtter og karamellsaus. De andre hadde klassisk glasur toppet med knust Oreo, bare glasur, og en med sjokoladeglasur. Den siste var en spennende variant med karamellglasur og popcorn. All glasurene er hjemmelaget.

Utvalget deres er litt mindre og enklere enn hos for eksempel Taylormade og My Ugly Baby, som vi har besøkt tidligere. Men til gjengjeld er de mye snillere priser hos nykommeren. 

Psst! Det er ikke bare donuts som kan være pyntet med deilig topping. Hos Bollebar får du hveteboller fylt eller toppet med ulike søtsaker. Nam! 

Billig og bra

Alle variantene var saftige, føltes ferske og smakte veldig godt. Våre favorittene var Snickers, Oreo og den med kun glasur. Fremover vil de også tilby flere ulike toppinger, som vi gleder oss til å teste. 

Prisene her er absolutt av det snille slaget. Èn donut koster 25-35 kroner, to koster 55 kroner, fire koster 99 kroner og du får åtte stykker for 189 kroner.

Det er minimalt med sitteplasser inne så vi valgte å ta med oss bakevarene hjem. På vei tilbake kan du gjøre som oss og kjøpe kaffe fra den lokale kaffebaren Neongrut, litt lenger nede på Tøyen. Det var en herlig kombo og kan anbefales hvis du først er i området. Hvis du trenger flere tips til ting å besøke på Tøyen, kan du sjekke ut våre artikler fra området.

Donutene fra Tøyen Donut Lab er perfekt til å piffe opp en søndagsbrunsj, en bursdag eller litt ekstra kos i hverdagen.

Sushi, pizza og poké

Foreløpig er Tøyen Donut Lab kun et pop-up konsept, men de tror ikke det kommer til å forsvinne med det første, heldigvis for oss. Fra før tilbyr Food Family både sushi, pizza og poké bowl på et og samme sted. 

De har også en egen app du kan bestille fra, eller du kan stikke innom og bestille take away eller sitte der og spise. 

Åpningstidene deres er kl 11 til 21 i ukedagene og 14 til 21 i helgene. 

📍Kolstadgata 22