La Maison: Nabolagsperle på Ullern

La Maison kan friste med franske fristelser og mer på Ullern i Oslo

Tekst og foto: Kathrine Skjærum

På tide å komme seg ut av sentrumskjernen! Vi har besøkt en kanskje ukjent restaurant på Ullern hvor de byr på franske fristelser og nydelig pizza. 

Her kan du nyte en deilig varm eller kald lunsj under vaiende trær på en solfylt uteservering.

Psst! Har du sett videoen vår om La Maison på TikTok?



Kafé og restaurant i ett

Menyen deres har både lunsj og middagsretter. Vi er på plass innen middagsrettene serveres (kl. 18) og tar til takke med lunsjmenyen. Den kan friste med pizza (180-255 kr), toast (95 kr), kyllingsalat (200 kr) og dagens pasta (195 kr).

Tartufatta (255 kr) er en av pizzaene vi peiler oss inn på. Den serveres med trøffelkrem, skinke, parmesan, løk og sjampinjong. En pizzadeig som er 50/50 med surdeig og deres pizzadeig. 

Vi ser på menyen at det er flere ting å kose seg med, som kaffe, bakst og is. Perfekt for den som heller vil nyte et kafebesøk.

Fargerik pizza 

Mens vi venter på maten, nyter vi et glass rødvin av Monsanto (180 kr) og en fransk lager (105 kr) som vi synes har en litt stiv pris. De har også mye å velge på av hvitvin og bobler.

Da pizzaene kommer, rykende ferske og med sprek rosafarge, er vi allerede sikre på at vi skal bli mette og fornøyde. Pizzaen har en god, tynn bunn, og trøffelkremen er en deilig touch sammen med skinken. 

Psst! Liker du pizza bør du sjekke ut våre pizzafavoritter i Oslo.

Plassering utenfor bykjernen

En halvtimes tur med kollektiv i Oslo tar deg til Ullern og midt mellom barnehage, barneskole, menighetshuset og kirken finner du La Maison

Det høres kanskje voldsomt ut, men tar du en tur på ettermiddagen er det rolig og hyggelig. Akkurat det gjorde vi, og ble møtt av en flott uteservering hvor det suser i et grantre og vaier i en bjørk. 

Uteserveringen deres er på skiferheller med møblement plassert i harmoni med trærne. Nesten så det gir en type hyttestemning med saueskinnet plassert på benkene. Klokken seks på ettermiddagen er det fortsatt sol på den koselige uteserveringen.

Psst! Glad i en fin uteservering? Sjekk ut artikkelen vår om Oslos vakreste uteserveringer.

Populært lokale

Stedet har ikke mange bord inne i lokalet, så dersom man tenker å spise middag, kan det være lurt å bestille bord i forkant. Middagsmenyen består av a la carte med franske slagere og dagens retter. Prisene varierer mellom 180 - 420 kroner.

Vi bet oss merke i at det var flere voksne og eldre som var innom, og vi ser for oss at det er de La Maison passer godt til. Etablerte folk som vil ha en ekstra deilig middag og koste på seg en god flaske ute på uteserveringen.

Åpningstidene deres er tirsdag til fredag klokken 09.30-17.30, lørdag 10-17 og søndag 11-14.

📍Holgerslystveien 22