Et lite stykke charter i Oslo

Tropiske drinker, beach-tilværelsen, bungalows og charteraktiviteter i Oslo. (Foto: @reiseperler på Instagram)

Tropiske drinker, beach-tilværelsen, bungalows og charteraktiviteter i Oslo. (Foto: @reiseperler på Instagram)

Av Irmelin D’ Orleans Kulbrandstad

Kanskje drømte du om å ligge langs hvite strender med paraplydrinker nå i sommer? Oslo er byen som har det meste, og det er ingen tvil at man kan finne en liten tropisk feriefølelse her også.

Les mer om strandbar, eksotiske drinker og stormnetter i byen vår.

Tropiske drinker på Aku Aku Tikibar

På Grünerløkka finner man Aku Aku Tikibar. Dette er et sted med sans for detaljer, både i lokalet og drinkene de serverer. Uansett hvor du ser vil det være unik innredning som får deg til å tenke på øyer i Stillehavet. Dette er et eksotisk sted som også har en sjarmerende atmosfære i det lille lokalet sitt.

Drinkene her er helt uten like. Ikke er de bare flotte å se på med sterke farger, blomster og chili, men de smaker helt fantastisk. Det er absolutt verdt et besøk hit for en korteist tur til tropiske vibber.

📍Thorvald Meyers gate 32

Beach-tilværelsen på Kongen Marina

Kongen Marina er stedet som vekker assosiasjonene til det klassiske serveringsstedet som ligger ved stranden. Eneste som mangler er en club sandwich på menyen(!). Uteserveringen består av palmer, fargerikt interiør og sand som gjør det til et litt annerledes sted å besøke i Oslo.

Marinaen ligger rett ved vannkanten kun et stenkast fra Aker Brygge, og er et fint stopp å ta dersom man tusler Havnepromenaden. I tillegg byr de på en rekke aktiviteter å gjøre i vannet som stand-up paddling, surfebrett, vannski og tube. Det kan du lese mer i vår artikkel om Kongen Marina.

📍Frognerstranda 4

Stormnetter og bungalow på Yaya’s

Yaya’s er en restaurant med et helhetlig thailandsk konsept med tropiske planter, tuktuk-bil, små stråhytter og plastikkbord i alle mulige farger. En artig detalj er at man kan oppleve tropisk storm med lyn, torden, regn og mørke.

De serverer enkel thailandsk mat, men grunnen for å dra hit er å få følelsen av et lite stykke Thailand gjennom det eksotiske lokalet.

📍Munkedamsveien 53B / Øvre Vollgate 13

Ingen charter uten minigolf

Selv om vi ikke har golfbaner med tropisk atmosfære i Oslo, er aktiviteten i seg selv å assosiere med charterlivet. Underground Golf Club befinner seg under bakken på Majorstua og har er stort tre midt i rommet som gir assosiasjoner til sene sommerkvelder i en hyggelig bakgård… Denne kombinasjonen av aktivitet og sommervibber må være nærliggende nok for å nevnes her.

Les mer om om dette unike stedet som har neonlys, diskokuler, planter i taket og en karusellhest, eller se hvilke andre alternativer som finnes i Oslo hvis du vil spille minigolf.

📍Industrigata 36