Burgerjakten

GoGrilla1.jpg

Av Patrick Halvorsen og Celina Bergdahl

Jakten på byens beste burger! Vi i Mer av Oslo har startet vår egen jakt på gode hamburgere. I forrige uke gikk turen innom GoGrilla Food Trucks og Bun´s Burger bar, og de viste seg å være to gode kandidater til byens beste burgere. Les om hva vår dedikerte burgertester, Celina Bergdahl, synes om maten, utvalget og helheten på disse to stedene.

buns1.jpg

GoGrilla Food Truck

GoGrilla baserer seg hovedsaklig på food trucks, men har også sitt eget lokale, GoGrilla Food Garage på Torshov. Vi prøvde foodtrucken på St.Hanshaugen og satt igjen med en god opplevelse. Her kan du velge mellom tre ulike burgere på menyen; Austin Burger, Xaina Burger og Veggi Xaina Burger. Det er kanskje ikke det største utvalget, men de er digge og du får mye mat for pengene. Vår dedikerte burgertester gikk for Austin Burger med BBQ-saus, grønnkål, jalapeños, cheddar, syltet løk og tomat.

📍 Vogts gate 54

Bun´s Burger Bar

Bun´s Burger Bar er en mer tradisjonell burgerrestaurant som holder til på Sørenga. Her får du, ved siden av burgeren, en utsikt som er en opplevelse i seg selv. De har et stort og spennende utvalg av burgere. Celina gikk for The Old West, som er en burger med blåmuggost, stekt løk, bourbon-saus, salat og hvitløksmajones, og denne anbefales sammen med vegetarburgeren de har, som er prøvd tidligere.

I tillegg er det viktig å få med seg hvor gode søtpotetfriesene er. Det var en helt uventet overraskelse, som helt klart er vært å prøve: 

– Søtpotetfriesene er sjukt gode. Jeg tror de er litt småfamous for å bruke kanel og honning på friesene. Det får dem til å smake veldig annerledes, og er noe helt annet enn det jeg har fått servert tidligere, sier Bergdahl.

📍 Sørengkaia 71

Hvorfor burde du prøve GoGrilla og Bun’s Burger?

I likhet med alt så er det pluss og minus på begge burgerstedene. GoGrilla har ikke mye utvalg av burgere, men dette kan forventes ettersom de serverer fra en foodtruck. De har likevel rask tilberedning og det er mye god mat for pengene. I tillegg kan du nyte burgeren hvor du vil, for eksempel i parken. Bun’s Burger er et populært sted hvor det er mye trøkk, og med god grunn, som kan føre til ventetid ved reservering av bord. De har et stort utvalg av gode burgere og dommen er at de er et godt eksempel på at «når man venter på noe godt, venter man ikke forgjeves» 

GoGrilla og Bun’s Burger er to helt forskjellige steder som tilbyr to helt forskjellige opplevelser. Det store fellestrekket er at begge tilbyr burgere som er gode kandidater til byens beste burger.


HELE BURGERJAKTEN

🍔 Burgerjakten
🍔 Burgerjakten fortsetter
🍔 Burgerjakten del 3
🍔 Adjø, burgerjakten


SISTE FRA MER AV OSLO