Adjø, burgerjakten

Image from iOS.jpg

Av Celina Bergdahl

Burgerjakten har vært et eventyr uten sidestykke - med mindre det er snakk om fries. Vi har snust innom plasser som Duck IT, Kverneriet, Bun’s Burger Bar, Go’Grilla Food Trucks, Nedre Foss Bryggeri, Burger Joint, Døgnvill, Illegal og Troy’s, og etterlatt stedene med fulle mager og utelukkende snille ord.

Selv om vi er langt fra ferdig med burgere, kaster vi inn servietten for denne gang. Muligens litt bredere rundt hoftepartiet enn da vi startet, men reisen fra det ene beltehakket til det neste har virkelig innfridd. Her er pallplassen over Oslo’s beste burgersteder.

1. Nedre Foss Bryggeri - Full klaff

– Om det i det hele tatt er innafor å servere hamburgere i bryllup, så bør den komme herfra.

Nedre Foss Bryggeri tar storeslem i burgerjakten, og med god grunn. De leverer en elegant burgeropplevelse og tar ingen snarveier, for maten kommer raskt på bordet. Det er full klaff mellom den unektelige gode atmosfæren, den fantastiske maten og de rause porsjonene. Om det er burgerfettet eller tårekanalene som renner mest, er vanskelig å si. NFB gir en gjennomført og nydelig opplevelse, som absolutt bør testes ut!

Priskategori: Middels +
Atmosfære: Utrolig gjennomført!
Tilbehør: Fries, Dip, Mac’N’Cheese
📍 Nordre gate 2

2. Bun’s Burger Bar - Heftig burger og beliggenhet

– Det er noe utrolig sylfrekt og uventet med å servere søte kanelfries, men jeg er så innmari med på det!

En saftig herlighet mellom osten og salaten, med utsikt mot barcode. Bun´s er en sesongbasert burgersjappe, som har sitt peak rundt sommerhalvåret. De serverer saftige burgere for alle ganer, akkompagnert av søte kanelfries som gjør deg helt varm om hjertet. Utover det kulinariske er Bun’s en feiring av sommer og livets glade dager.

Priskategori: Middels
Atmosfære: Upåklagelig på en varm sommerdag!
Tilbehør: Fries, Dip
📍 Sørengkaia 71

3. Go’Grilla - Effektiv munch

– Når du er keen på en burger, men samtidig ikke orker en hel - men du vil ha en burger, sant?

Go’Grilla er spennende og har flere food-trucks i byen, med hovedkvarter på beste Torshov. Den korte og konsise menyen danker ut alt av beslutningsvegring. Søte porsjoner med mye smak til en rimelig penge. Knirkefritt opplegg med rask mat for øyne og mage. Dette stedet tilfredsstiller mange spontane burgerelskere på farten.

Priskategori: Gunstig
Atmosfære: Varierer ut i fra foodtrucks
📍 Go’Grilla Garage: Vogts gate 54

Burgerjakten har vært en sann glede

Om det er noen uenigheter om valg av pallplass i denne burgerjakten, er vi absolutt villig til å prøve ytterligere flere burgere. Du vet, bare sånn for å være på den sikre siden.


HELE BURGERJAKTEN

🍔 Burgerjakten
🍔 Burgerjakten fortsetter
🍔 Burgerjakten del 3
🍔 Adjø, burgerjakten