Utesteder i Oslo med 18-årsgrense

God stemning på dansegulvet hos Oslo Street Food 🍻 (Foto: Marte Doksrød)

Tekst: Kathrine Skjærum

Akkurat blitt 18 år eller klar for studentuka? Vi har samlet flere steder i Oslo som har egne kvelder og arrangementer for de som er under 20 år.

Bli kjent med bylivet og slå deg løs på disse stedene!



Steder med 18-årsgrense hele året

Brød og Sirkus

Brød & Sirkus er kjent for å være en av de store quizbarene i byen. Så hvis du er glad i quiz kan du notere deg at de har 18-årsgrense på alle quizer i ukedagene året rundt. De har et stort lokale med mange langbord, som gjør det perfekt å ta med seg hele gjengen.

I studentuka skal Brød & Sirkus ha 18-årsgrense på tirsdag 15.08 og torsdag 17.08.

På dette utestedet får du en pils for 99 kroner.

📍Tordenskiolds gate 3

Psst! Lurer du på hvor du kan få billig pils? Sjekk ut denne artikkelen om billig øl i Oslo.

Oslo Street Food og Barcode Street Food

Dette er mathaller i Oslo som har alt du kan ønske deg av ulike retter, om det er indisk, gresk eller thai. Begge stedene har også flere barer og dansegulv.

Både Oslo Street Food og Barcode Street Food har 18-årsgrense på kveldene fra søndag til onsdag. Barcode Street Food har også dette på torsdager, mens Oslo Street Food har 20-årsgrense fra torsdag til lørdag fra klokken 22 - 03.

Her kan du få en Aass øl til 96 kroner. De har også pitcher til 300 kroner fra klokken 11 - 16 på Oslo Street Food, og fra 11 - 17 på Barcode Street Food.

📍Oslo Street Food, Torggata 16 /📍Barcode Street Food, Dronning Eufemias gate 14

Café Nero

Denne lille nabolagsbaren på Bislett har 18-årsgrense så lenge den ansatte i baren har kontroll på lokalet. En noe litt uskreven regel, men vi tar det! De har åpent fra klokken 16 på hverdager, og klokken 15 fra fredag til søndag.

En pils hos Café Nero koster 97 for 0,5 på fat, og 92 kroner for en Seidel på boks.

📍Thereses gate 47

Psst! Ny student i byen? Sjekk ut hvilke steder som har studentrabatt i Oslo.

Monopolet

I Universitetsgata, like ved Nationaltheatret, finner du John´s. Dette utestedet har et eget konsept de kaller Monopolet hvor de har 18-årsgrense hver torsdag.

I studentuka har de strukket ut tidene, og du kommer inn mandag, tirsdag og torsdag med ID18. Ellers er John´s en bar som har 20-årsgrense fredager og lørdager.

De er hemmelighetsfulle om prisene på øl, så vi mistenker at det kan være noe dyrere.

📍Universitetsgata 26

KJ10

Denne baren er en av de få som kun er for 18+. KJ10 ligger midt i Karl Johan og har åpent fredager og lørdager klokken 22-03. Det er litt ymse rykter og ikke de flotteste anmeldelsene på google. Noe later til å være smak og behag, mens andre tilbakemeldinger går ut på at de har blitt kastet ut av utestedet, noe vi håper er fordi vekterne har sett nødvendighet for det.

Her får du en pils for 95 kroner.

📍Karl Johans gate 10