Storgata26: Dans, cocktails og konsert

Tekst & foto: Kathrine Skjærum

Klubben på hele 1200 kvadratmeter er delt opp i flere ulike seksjoner som er tilpasset tema og miljø. Her byr de på et heftig dansegulv, bakgård, konsertscene og cocktailbar.

Vi har tatt turen for å sjekke ut denne mye omtalte klubben.

    • Åpningstider: Storgata26 onsdag - søndag 19:00 - 03:30

      Hagen

      torsdag - lørdag 18:00 - 01:00

    • Pris: $$

    • Inngangspris: tor 50 kr (gratis for studenter) / fre og lør 150 kr

    • Aldersgrense: 20 hverdager og 23 i helga

    • Rullestolvennlig: Ja

    • Arrangementer: Ja

    • Student torsdag



Stedet å danse!

Storgata26 er delt opp i tre deler og det er særlig i “klubben” i underetasjen du går løs på dansetrinnene. De har blinkene og skiftende lys i gulvet, som gjør det til et av byens morsomste dansegulv! Det er fullt lysshow mens man slår seg løs til musikken. DJ’en spiller ofte låter man kjenner igjen og som definitivt er verdt å danse til! 

I tillegg til dansegulvet har de to barer nede i klubben, og masse sitteplasser både i sofaer og på barkrakker. Med stemningsfullt lys over i hele lokalet blir det garantert god stemning enten du velger å slå deg løs på dansegulvet, eller sitte og nyte noen glass i “loungen”.

Psst! På torsdager har de studentkveld, da er det ekstra vennlige priser i baren og gratis inngang.

Bakgård og konsertscene

Opp en trapp med veldig små trinn (pass på damer i hæler!) er Stallen. En bakgård med egen liten bar, og fylt med utemøbler, lyslenker, streetart og mye artige pyntedetaljer. Her har man mulighet til å trekke frisk luft og ha en samtale uten for mye støy. Stallen er utstyrt med varmelamper som gjør det mulig å kose seg her om vinteren, men det er nok aller deiligst mot sommerhalvåret. 

Det er også et eget rom hvor det inviteres et vidt spekter av norske og internasjonale DJ´er som byr på undergrunns klubbmusikk. I januar lanserer Storgata26 seg som en konsertscene med en rekke artister i alle sjangre. Det er noe å glede seg til! 

Cocktails og divaquiz

Hagen er en liten cocktail- og vinylbar som egentlig er en del av Storgata26. Her er det andre åpningstider og en litt annen stemning. Lokalet er fint pyntet med lyslenker, kunstige planter og moderne design på veggene. Du får kjøpt vanlige kaffedrikker, bakevarer og noen ciabatta-smørbrød. Frem til klokken 11 har de et frokosttilbud hvor du kan få et smørbrød, juice og kaffe til 89kr. 

Til kvelds har de en unik cocktailmeny hvor kaffe eller te er en viktig ingrediens til deres cocktails, med navn oppkalt etter vinyler de har på huset. Hva med å smake på en kaffebasert Espresso Martinique eller en av deres tebaserte cocktails Første Gir?

Hver torsdag fremover har de “divaquiz” hvor dragqueens fra House of Divas tar deg gjennom en godt blandet quiz.

Dette er et populært sted å dra ut i helgene, så det kan være lurt å møte opp i god tid, klokken 22 slipper man lang kø og får tid til å sjekke ut lokalet før andre danner kø mot 23 tida . Man kan følge med på deres Instagram for å få med seg de forskjellige arrangementene som skjer på huset.

Psst! Er du gira på å danse mer? Sjekk ut vår artikkel om steder å danse i Oslo!

📍 Storgata 26