Raadhuset Bar

Se video 👆

Av Michelle L. Smith og Live Johanna Øverhaug

Oslos nyeste spillbar er den aller største i byen, med plass til 800 mennesker. Raadhuset ligger sentralt til foran Rådhuset og har inngang både fra Klingenberggata og Fridtjof Nansens plass.

Vi har sjekket ut det store utvalget av spill og moro. Se video ovenfor.

Spill på rekke og rad

Har du først kommet deg inn, er det bare å manøvrere seg gjennom og utforske det innholdsrike lokalet. Her står arkadespillene på rekke og rad, og de byr på god underholdning og en god dose nostalgi. På Raadhuset finner du blant annet bordtennis, shuffleboard, biljard, dart, airhockey, brettspill og karaokerom. Med hele 60 spill skal det godt la seg gjøre å ikke finne sin favoritt!

Plass til alle

Det store utvalget av spill og størrelsen på lokalet, gjør at Raadhuset er et ypperlig sted å ta med seg vennegjengen, kollegaene eller studentforeningen. Samtidig er Raadhuset også et hyggelig sted å møte en venn for en drink. Særlig i cocktailbaren kan du sitte i fred og nyte noe godt i glasset, skjermet fra spillernes opp- og nedturer. Du finner et rikt utvalg drikke i øl- og vinbaren. Raadhuset serverer også mexicansk street food.

PS! Helgene er ofte veldig populære, men i ukedagene er det mye roligere. Da kan du teste så mange spill du orker uten kø!

Aldersgrense: 20 år
Adresse: Klingenberggata 4, 0161 Oslo


Mer av oslo. Ting du bør få med deg,
skjulte perler og opplevelser!


Andre spillesteder