Spillbaren Tilt

IMG_3450.jpg

Tekst & foto: Irmelin D´Orleans Kulbrandstad

Flipperspill, shuffleboard og retro arkademaskiner. Dette er en av favorittplassene å ta seg en øl, spille og ha en hyggelig aften. Baren skiller seg ut ved å ha en av de største arkadehallene i byen, og de klarer fint å kombinere både spillehall og en nedpå og god pubatmosfære.

Her trenger man verken å være nerd eller hipster for å ha det gøy. Alt man trenger er å være over 23 år, med et lekent og nysgjerrig sinn. Her byr de nemlig på en rekke spill fra 80-og 90-tallet, og det vekker dermed nostalgi for mange av oss.

God atmosfære

Selv om Tilt tilbyr mye lek og moro, er det fullt mulig å trekke seg tilbake og drikke øl med venner. Det er flere rom å velge i, det er mørkt og lysene fra både spillene og baren skaper en flott atmosfære å være i. Baren har en gjennomført og autentisk konsept, og det er spill overalt. Til og med bordene man sitter ved i baren kan man spille på, blant annet Pac-Man og Space Invaders.

“Old school” arkadekjeller

Det dukker opp flere utesteder med spillmuligheter, men Tilt har vært særegen på dette i lang tid og har holdt sin genuine og unike stil hele veien. Stedet har godt med plass, flere barer og haugevis med shuffleboard, flipperspill, arkademaskiner og ishockeyspill. Man kjøper sjetonger i baren for å kunne benytte alle spillene i lokalet.

Psst: Et godt sted for første date!

Adresse: Badstugata 6