Den siste dråpe

Av Amber Sophia Rupani

Mange kjenner allerede til Oslo Street Food. Det en en levende møteplass i hjertet av byen som byr på mat fra verdens kriker og kroker, og derfor vil man finne noe for enhver smak. Kvaliteten er høy, prisene er hyggelige og stemningen er urban, men har du fått med deg den skjulte baren?

Se video ovenfor for å få et innblikk i Oslo Street Foods urbane lokaler.

Et kjempefint gjemmested

Den siste dråpe er en kjempefin bar som byr på et bredt utvalg av cocktails og øl, og ikke minst til en fin pris. Dette er et supert gjemmested fra den hektiske mathallen dersom man ønsker et roligere besøk, og atmosfæren her inne skiller seg fra det urbane rett utenfor. Man kan nesten føle at man har reist tilbake i tid i det man går inn i baren.

Da denne baren også er en del av mathallen er det selvfølgelig ikke noe problem å ta med mat inn og sette seg ned her. Likevel passer det best å kjøpe noe i baren og nyte kvelden sammen med venner. Og da foreslår vi at dere tar dere godt til rette i de gode, gammeldagse sofaene som er herlig å sitte i.

Oslo Street Food

Før vi besøkte Den siste dråpe spiste vi både Beyond burger fra Food Shack og Pork Tacos fra Hot hot harmonica, men det et kun to av flere muligheter til å spise.

Oslo Street Food er et av de mest spennende spisestedene å besøke fordi det er en opplevelse og har et unikt uttrykk i de gamle lokalene til Torggata bad. Om man er ute etter god drikke eller kulinariske opplevelser, er dette et flott sted å stikke innom.

Les mer om da vi sjekket ut dette matmekkaet da den var nyåpnet.