Pollett Bislett: Bar og arkade

45 meter med bilbane!

Tekst og foto: Lene Myrum Haugen 

Glad i flipperspill, bilbane og noe godt i glasset? Spillbaren på Bislett er perfekt til å ta en gøy date eller kveld med venner.

Vi er neppe de eneste som liker ulike typer arkadespill, fart og moro. Vi tok derfor turen til stedet hvor konkurranseinstinktet blir testet, og man kan ta en kald en på deres flotte uteservering.

Psst! Har du sett videoene vi har delt om Polett på TikTok?



Polletter som valuta

Inngangen til den spennende baren Pollett Bislett ligger på samme side inngangen til Bislet Bad. Men går vi ned i kjelleren og inn til baren finner du mye moro du kan besøke året rundt.

Her får du kjøpt det du trenger av spill og drikke ved bruk av polletter. Heravn kommer navnet på stedet; Polletten, det er selve nøkkelen til spillet. Ser du litt nøyere på pollettene du får ser du at de er unikt skap for dette stedet, med deres egen logo.

En pollett koster 20 kroner, men stykkprisen blir billigere om du kjøper for en høyere sum. For 100 kroner får du 6 polletter, for 200 kroner får du 14, og om du virkelig vil spille en del kan du få 40 polletter for 400 kroner. 

Mulighet for mange morsomme kvelder

Dette stedet har blitt en favoritt, med god grunn. Undertegnede og samboer har hatt mange morsomme kvelder her, og liker stedet fordi det er en avslappa stemning. Det er et godt utvalg av drikke og ulike spill. Du kan både spille alene på flipperspill eller teste konkurranseinstinktet på fotballspillet mot andre. Det er et veldig fint bra sted å dra på en date, man får både en aktivitet og mulighet til å snakke sammen og hygge seg med litt drikke.

Har du med vennegjengen kan vi anbefale å teste ut bilbanen! Den er på hele 45 meter, og tar en god del av baren. Man kan være opp til 6 spillere på bilbanen samtidig. Den er helt unik, og beveger seg gjennom store deler av lokalet! Den leier man i baren, og da enten i 15, 30 eller 60 minutter. Timeprisen for bilbanen er 1500 kroner, det er uansett hvor mange spillere dere er, så her anbefaler vi å fylle opp plassene.

Psst! Har du hørt om Oslos nye kulturhus? Vi besøkte nylig Kruttverket og alt det har å by på.

Ta en øl i loungen

I tillegg til spill delen har de et lounge område der man kan slappe av og kose seg med drikken sin. Det er veldig trendy dekorert med blå velur stoler, og kule innrammende astronaut plakater på veggen. Det er et godt utvalg av drikkevarer i baren, spesielt om du er glad i øl på fat. Med 12 linjer får du alt fra Hansa pils og Mango IPA til Shoryuken surøl på fat. 

De har en lite utvalg av vin og cider, og noe drinker. Bartenderen kommer gjerne med tips ettersom hva du liker, så her er det bare å spørre!

Om vinteren holder de åpent torsdag til lørdag fra klokken 17, men så fort våren kommer og de har uteservering vil åpningstidene endres. De planlegger rolig åpning av uteserveringen 25 mars. Denne uteserveringen er en av Oslo koseligste uteserveringer om du spør oss, så her har vi noe å glede oss til!

Aldersgrensen er 20 år. 

📍Pilestredet 60