Bekkelagsbadet og Fjordtunet

Av Kenneth Lorentzen

Vi har fått en ny bade- og aktivitetspark på Bekkelagsbadet og Fjordtunet! Kanskje får du et nytt favorittbadested til sommeren?

Bekkelagsbadet er en ny aktivitetspark på Ormsund (ved bruen over til Ormøya). Visjonen for Fjordtunet er å skape et helhetlig, maritimt område for inkludering, aktivitet, mestring og glede. Parken er en stor og mangfoldig aktivitetspark på ca. tolv mål, som nesten tilsvarer Birkelunden på Grünerløkka i størrelse (!). Her er det stupebrett og badebrygge, utendørs parkour, sandvolleyballbane og ballbinge. I tillegg helt nytt permanent toalettbygg og utedusj, og det er lagt til rette for grilling, foodtrucks og iskremvogner. Her kan du lese mer om Fjordtunet.

Åpningsfesten går i tog ledet av korpset til Bekkelagstunet hvor det blir konsert med små og store stjerner som Maria H. Mittet, naturverksted, marked og salg av godsaker på Ceres Brygga. Det blir en skikkelig fjordfest med flere aktiviteter, miljøshow og marked. I tillegg byr vertene på enkel, gratis servering i parken. Åpningen inngår i Miljøhovedstaden 2019. Arrangementet starter 16:00, og det blir offisiell åpning ved stupebrettet kl. 17:00. Marthe Scharning Lund klipper snoren.

📍Bekkelagsbadet


SISTE FRA MER AV OSLO