Oslo Street Food

Av Celina Bergdahl

Det mest spennende spisestedet å besøke i 2019 er utvilsomt Oslo Street Food. Vi testet og sjekket ut den nye mathallen. Det enorme matmekkaet som åpnet i vinter, i de gamle lokalene til Torggata Bad, er hyppig besøkt om dagen. Vi likte både det vi så og smakte! 

Dette er et Street Food som består av gastronomiske håndverkere som serverer autentisk og ærlig mat. Vi syntes Duck It - Oslo så veldig spennende ut, og det viste seg å være et ypperlig alternativ. Uavhengig av hvordan kvelden skulle gå; her var det kun gledestårer å hente. For dette var godt! Det eneste negative aspektet er at du muligens må dele døgnets beste måltid med andre likesinnede venner, med griske fingre. En solid matopplevelse der altså.


👨🏻‍🍳 Oslo Street Food

🎲 6

➕ Stilige lokaler med plass til mange mat- og drikkeglade mennesker.➕ Spennende mat og smaker for enhver gane.

📍 Torggata 16

De veldig kule lokalene kan ellers rutte med 16 ulike food stands, fire barer og 500 (!) sitteplasser. Man trenger ikke å booke bord, alle får plass i dette kule urbane miljøet. Åpningstidene strekker seg dessuten til langt på natt i helgene, og da er stedet et godt alternativ for å ta seg noen glass med vennegjengen.

Enten du lander på kun god drikke eller flere kulinariske opplevelser, så kan vi trygt anbefale begge. God stemning blir det uansett!


Andre spisesteder av samme type:


SISTE FRA MER AV OSLO