Evin Güler

B2B Sales & Experience Manager
Jeg er født og oppvokst på Holmlia, selv om det begynner å bli så lenge siden at jeg nesten ikke tør å si det høyt. Siden den gang har jeg bodd både på østkanten og vestkanten, på Grefsen, Kværnerbyen og nå midt på Grønland.
Du finner meg gjerne på elsykkelen, på vei mellom byens mange bruktbutikker alltid på jakt etter små skatter til Tise-butikken min. Botanisk hage og Slottsparken er mine pusterom i hverdagen, og øyhopping er et must om sommeren. Når jeg er sugen på noe godt, blir det ofte Koie Ramen, Rice Bowl eller Punjab Tandoori, og nudelsalaten fra Lille Saigon slår heller aldri feil.
Jeg kaller det research når jeg bruker halve dagen på bruktbutikker og resten på å spise og drikke meg gjennom byen. Noen må jo teste Oslo for folket!
📧 evin@meravoslo.no
✏️ Med i Mer av Oslo siden mai 2025.
Alessio har satt sammen et italiensk pastakurs som virkelig er verdt å få med seg! Når dere kommer får alle en bruschetta og noe godt i glasset, før vi går i gang med å lage pasta. Vi skal lage både tagliatelle, fylt ravioli og to smakfulle sauser.
SE MER OG BESTILL
Bli med kokken Alessio og lag mat ute i det fri! Vi har med oss stormkjøkken og ingredienser til alle, og skaper en veldig annerledes 3-retters gourmetmiddag ved vannkanten i “villmarken” på Sognsvann.
SE MER OG BESTILL
Tre restauranter på en kveld for 770 kr. Ja, det er sant! Fire timer med pur matglede og forskjellige fristelser. Supert både for venner og kjærester!
Pris: 770,- per pers
SE MER OG BESTILL
Ingenting er som å gli ned Akerselva i en packraft lik Lars Monsens. Forbi Grünerløkka og Grønland, gjennom en mørk tunnel, før man kommer til Bjørvika og Munch Museet. Få se Oslo fra et helt nytt perspektiv på en morsom padletur!
Pris: 870,- per pers
SE MER OG BESTILL
Nå kan du delta på pizzakurs med Francesco, som er mannen bak Vesuvio (en av Oslos beste pizzaer!). Kurset varer i 3,5 timer, med pizzabaking, smaking, og selvsagt spiser vi pizzaene også!
Pris: 1.390,- per pers
SE MER OG BESTILL
Et ølkurs du aldri har opplevd maken til! Fire timer kursing og hygge på tre forskjellige steder med øl i Oslo, før man til og med får litt mat til slutt. Bli med oss en helaften til Brygg, Røør og Crow Bar!
Pris: 670,- per pers
SE MER OG BESTILL
Alessio har satt sammen et italiensk pastakurs som virkelig er verdt å få med seg! Når du kommer får du en bruschetta og noe godt i glasset, før vi går i gang med å lage pasta. Vi skal lage både tagliatelle, fylt ravioli og to smakfulle sauser.
Pris: 1.190,- per pers
SE MER OG BESTILL
Lyst til å lære å lage dumplings? Det kan du oppleve på vårt matkurs med Bijay fra Nepal. Her er det familiens oppskrift som er hemmeligheten til at det blir så godt! Halvannen time med både litt spising, matlaging og sosialt lag i nabolagsbaren på Bislett.
Pris: 670,- per pers
SE MER OG BESTILL
Bli med på en helaften på vår nye vintur, et vandrende vinkurs du neppe har opplevd maken til tidligere! En helaften i vinens verden hvor du kan oppdage nye favoritter, få ny kunnskap og ikke minst en ekstra hyggelig kveld i sosialt lag.
Pris: 670,- per pers
SE MER OG BESTILL
Vakkert og elegant dekket, med nydelig mat og drikke. En drømmedag eller kveld for kollegaene eller utdrikningslaget, dere sent vil glemme!
Pris: På forespørsel
SE MER OG BESTILL
Interessert i å lukte, smake og lære mer om alt som skjuler seg bak en god kopp kaffe? Kaffe er et stort fag, så hva er vel bedre en å få vite mer fra Oslos fremste eksperter.
Pris: 350,- per pers