Tri Ky: Asiatisk med mye smak

Hos Tri Ky får du smaker fra det asiatiske kjøkken.

[Stengt permanent]

Tekst & foto: Kathrine Skjærum

Har du lett etter et flott sted å dra på date eller å ta med vennegjengen? Tri Ky på Vulkan byr på både veldig gode asiatiske smaksopplevelser og friske drinker.

Vi bestilte oss ti forskjellige retter, og kan avsløre at dette besøket angret vi ikke på!

Psst! Har du sett videoen vi har delt om Tri Ki på TikTok?

    • Åpningstid: Tirsdag til lørdag 16-22

    • Adresse: Vulkan 2

    • Pris: $$$

    • Rullestolvennlig: Ja

    • Nærmeste kollektivtransport: Busstopp: Møllerveien/ Trikk : Olaf Ryes plass



Smakseksplosjoner

«Dette er noe av det beste jeg har smakt liksom», hører vi fra nabobordet, og forstår raskt at dette kan bli en herlig helaften. Menyen gir deg to valg, en tasting sharing meny med åtte forskjellige retter eller à la carte” hvor du selv velger ut småretter fra menyen. Vi komponerte vårt eget utvalg retter, for da fikk vi smake på akkurat det vi hadde lyst på.

Vi likte veldig godt smaken på Babybab, ble overrasket over hvor gode Vårruller med kylling og avokadosalat var, og digget Crispy Wonton med chillimajones! Disse toppet favorittlista vår!

Hvis du kommer hit på tom mage må det nok bestilles en del retter for å bli ordentlig mett, og prisen på smårettene er mellom 125 til 155 kroner. Et godt tips er å ta utgangspunkt i å skulle betale litt, for disse rettene gir smakseksplosjon på smakseksplosjon. Det er rett og slett vanskelig å ikke bli revet med av den velsmakende menyen.

Åpent kjøkken og sexy cocktails

Til maten valgte vi å bestille cocktails selv om det var et bredt utvalg av drikke og alkohol, alt fra musserende til sake. Alle drinkene på cocktailmenyen kostet 139 kroner. Bed of roses, Cherry way og Delicious sour var alle fulltreffere for oss, og førstnevnte ble bordets favoritt. Denne var rett og slett sexy! Nydelig rosa farge, kritthvitt fløyelsskum, dandert med en tørket blomst og tørket bringebærstrøssel. Smaken var frisk, syrlig og helt uimotståelig. 

Så fort vi steg inn hos Tri Ky ble vi tatt godt imot og ført inn i et lunt lokale med dempet lys og nydelig tapet på veggene. Det var ganske fullt, så å reservere bord i forkant var ikke så dumt. Vi ble plassert med utsikt til det åpne kjøkkenet, og der var det mye å følge med på! Flambering, steking og ikke minst dandering, alt ble gjort ordentlig. Til og med iskulene skulle være i perfekt form på tallerken!

Under kvelden ble vi godt ivaretatt av servitørene som hadde god kunnskap om rettene. De var flinke til å følge opp uten at det kjentes avbrytende eller for frempå. Man føler seg sett, og venter ikke lenge for å få kontakt. Slikt setter undertegnede veldig pris på.

📍Vulkan 2