Vi gleder oss til

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_480.jpg

Av Amber Sophia Rupani

Det er ikke rart at vi gleder oss til mye fremover nå. Sommeren nærmer seg og vi drømmer oss bort til en mer normal hverdag med venner, familie og kanskje kunne nyte det byen har å by på. Her er noe av de mange tingene som vi gleder oss til.

VI GLEDER OSS TIL SOMMEREN

Solen begynner å titte frem og vi blir stadig minnet på hvor herlig det er med sommer. Å sette seg på en bysykkel og sykle rundt i Oslo, fra bydel til bydel og brygge til brygge. Vi gleder oss til å ta oss mot øyene med en grill, noe digg mat og badetøyet, og kombinere middagen utendørs med et kveldsbad. Ikke minst gleder vi oss til utepilsen! Vi krysser fingrene for at vi får muligheten til å unne oss en pils i sola denne sommeren på en av Oslos mange fine uteserveringer, blant annet Radio Løkka, Syng og Lektern.

VI GLEDER OSS TIL AKTIVITET

En etterlengtet treningsøkt i en av Oslos flere tufteparker. Være kreativ og leke med ulike øvelser for en god trim og en skikkelig økt. Vi gleder oss til å samle vennegjengen og ta en tur til Raadhuset Bar. Ta en runde i de ulike avdelingene for å trigge konkurranseinstinktet blant vennene. Starte med en runde eller to med biljard, videre til shuffleboard, og etter en god oppvarming ende opp i karaoke-rommet.

VI GLEDER OSS TIL RESTAURANTENE

Å sette oss på en av våre favorittrestauranter som Eataly, Kolonial og Tijuana. Bestille god mat sammen med et glass vin. Helst på en uteservering i solen med nære og kjære. En annen ting vi gleder oss til er å kunne velge mellom en av de mange alternativene på Vippa. Fra indisk til thai, til libanesisk - Vippa har noe for de fleste.