Stykke: Kult konsept og god pizza utenfor sentrum

Tekst & foto: Jessica Rahimi

Området Løren i Oslo er i stadig vekst, og nå har de fått en veldig populær pizzeria også.

Hvis du ønsker en fin ettermiddag med god pizza, kule folk og et hipt lokale, kan Stykke være stedet for deg!

Psst! Har du sett videoen vi har delt om Stykke på TikTok?



Åpen atmosfære og godt inntrykk

Alt fra smakene til personalet og lokalet, overrasket oss positivt. En liten gåtur unna Økern og Løren T-banestasjon kommer du til et lite, men superkoselig lokale. Med speil hengende på veggen, føles plassen plutselig mye større. Tanken om at dette nok kan være en fast spiseplass for mange i nærområdet, slo oss nesten allerede i døra. 

Pizzaen får du både hel, og i stykker som navnet nettopp tilsier. Velger du en hel pizza er de ganske store og mettende, derfor er det et godt alternativ å kunne velge et stykke. Da kan du også få flere smaker til ett måltid. I tillegg er det unike smaker og toppinger å velge mellom. Det er ordentlig godt! Veldig glade ble vi også for å se et bredt utvalg av vegetariske toppinger, og ett vegansk.

Med åpent kjøkken og mulighet for å sitte i baren og se rett inn på kjøkkenet, skaper de en inkluderende atmosfære. Her får gjestene gleden av å se hvor alle de gode smakene kommer fra, og man kan nyte et glass vin eller øl mens man venter på maten.

Meny og priser

På menyen kan du få Cheese (54kr/326kr), Pepperoni (59kr/345kr), Jerk Chicken (63kr/378kr), Vegansk (59kr/345kr) og White (59kr/345kr). Disse er alle på takeaway-menyen. Hvis du spiser der kan du også velge deg en Kebabpizza (400kr), enten med kjøtt eller vegetar. Den får man kun hel og ikke i stykker.

Vi prøvde oss på den som het Vegansk, og den overrasket absolutt i smak. Det var ikke noen subsidier til ost, men med en god og mild aubarginesmak slo den ikke feil.

Du kan også velge deg sideretter som Sven’s pizzasalat (70kr), Grønn salat (109kr), Szechuan Wings (130kr) og Jerk Wings (130kr). Du får tre kyllingvinger og saus til den prisen. Alle prisene gjelder hvis du sitter der, og er noe lavere hvis du velger takeaway.

Pipa gjort om til pizza

Det er stedet som tidligere het Pipa som nå har nå blitt til Stykke, og de holder til under en faktisk (høy!) pipe. Hvor kult er ikke det?

Med så fresh logo er det heller ikke rart at de ikke får nok av å printe den. Med egenprodusert merch får du kule, oversized, hvite t-skjorter med Stykkelogoen på (400kr). De selger også klistremerker (tolv stk til 100 kr) og seks vinglass (350 kr). Merchen kan både kjøpes fysisk hos stykke, men også på takeaway-siden.

Undertegnede likte både pizzaen og dette så godt, at jeg planlegger å kjøpe en t-skjorte.

📍Bøkkerveien 11