#støttlokalt: Mine tre takeaway-favoritter

💜 #støttlokalt
Vi har vært gjennom enda en periode med nedstengning, og det går hardt ut over serveringssteder i byen vår. Flere jobber hardt for å unngå konkurs, så nå ønsker vi å sette enda mer fokus på dette fremover. Vennligst ikke glem å fortsette å handle fra alle dine favorittrestauranter og –spisesteder.


Talormade_Sept20_JeanetteSusann.jpg

Talormade i Bispevika er en av Mias favoritter i Oslo.

Av Mia Eline Statle

Selv om omstendighetene fører til at man må tenke nytt, behøver det ikke å gå på kompromis med kvalitet! Derfor tenkte jeg tipse om take-away fra Einer, Grådi og Talormade! 

Grådi

[Stengt permanent]

Det er lite som gjør meg så sulten som når jeg tenker tilbake på maten jeg fikk servert hos Grådi i sommer. En smak av sommer fikk jeg servert på en tallerken i form av sprøstekt makrell og fargerikt tilbehør.

Selv om jeg ikke personlig har prøvd ut take-away her enda, så gleder jeg meg til å prøve ut alt det nye spennende de har på menyen. Spesielt Chiang Mai-curry som høres og ser veldig spennende ut. Enda et tips er at her kan du få levert middagen med dessert, og hvem har vel ikke lyst på Chocolate mud cake toppet med sjokolademousse? 

Einer

I vinter var jeg på pop-up restauranten til Einer, og etter det har jeg drømt tilbake til maten som ble servert.

Derfor håper jeg de åpner opp for lunsj take-away snart, sånn at flere får prøvd ut det de har å tilby. For her snakker vi smaksbonanza! Med ferskt selvbakt surdeigsbrød med forskjellig topping passer det for alle og enhver, som har lyst på litt hverdagsluksus til hjemmekontoret.

Talormade

Og hvis du er sånn som meg, som nesten konstant har lyst på noe søtt - så har du sikkert allerede hørt om Talormade. Hvis du ikke har hørt om de enda så er du «in for a treat», for her vil du møte alle barndomsdrømmene dine på ett sted. Enten du vil ha en helt klassisk variant eller føler deg litt eventyrlysten, så har de noe for deg.

Her finner du både donuts, croissanter og cronuts. Og hvis du lurte, så har de også ganske god kaffe som de brenner selv. Så her kan du godt stoppe før du vandrer videre til neste Oslo-tips! Jeg drømmer i hvert fall om en LemonPoppy, Cinnamon sugar og en stor kopp kaffe! Mer av Oslo har skrevet om Talormade tidligere som du kan lese her.

Funfact! Mia Eline har tidligere jobbet som kaffesmaker. Du kan lese mer om Mia Eline her.

📍Operagata 69/Nycoveien 2

 
AMBASSADØRINNHOLD Mia Eline Statle har vært ambassadør for Mer av Oslo siden desember 2020. Hun deler sine tips helt uten påvirkning fra oss.«Som den kaffe- og kafeelskeren jeg er, så har jeg gjort det til mitt mission å finne gode kaféer i Oslo som…

AMBASSADØRINNHOLD
Mia Eline Statle har vært ambassadør for Mer av Oslo siden desember 2020. Hun deler sine tips helt uten påvirkning fra oss.

«Som den kaffe- og kafeelskeren jeg er, så har jeg gjort det til mitt mission å finne gode kaféer i Oslo som tilbyr god atmosfære, digg mat og ikke minst interessant kaffe!»

Les mer om Mia Eline