Skovveien Bar & Pizza: Ny bar og pizzarestaurant på Frogner

Tekst og video: Celia Wenk-Wolff

Er dette den nyeste it-plass på Frogner? Denne adressen på Riddervolds plass er en bar og pizzarestaurant som definitivt er verdt turen!

@skovveien15, baren og pizzarestauranten med det unike navnet, kan tilby mye forskjellig og god stemning er i alle fall én av dem. Det første du ser i restauranten er en åpen bar og hyggelige folk som tar deg imot. Det finnes mange forskjellige rom og en uteservering for solrike dager ☀️



Lite stykke Napoli

Hvem vil ikke ha pizza mår man er ute og nyter et par drinker? Vi testet to av pizzaene mens vi var der, vi gikk for Vodka Nduja (240 kr) og hvis du liker spicy mat, da er denne for deg.

Men vårt andre valg av pizza går av som vår favoritt! Sesongens tomater (240 kr), tomatene var ekstremt ferske og smaksfulle, sammen med en kremete burrata i midten.

Vi gikk også for et utvalg av drinker. Vi startet kvelden med pet-nat (169 kr) og bartenderens anbefaling av rødvin (145 kr) og de falt ekstremt i smak.

Så gikk vi over til drinker og fikk en veldig god anbefaling, nemlig Amaretto Sour (162 kr). Fikk også testet deres Hylleblomst (162 kr), som var en ginbasert drink som traff midt i blinken. Og sist men ikke minst en god klassisk Limoncello Spritz (152 kr).

Om du vil dra med noen for å imponere, ta en kveld med venner eller bare spise god pizza så er dette destinasjonen for kvelden.

Åpningstider:
Man-ons: 12-00 (kjøkken 15-22) / Tor: 12-01 (15-22) / Fre-lør: 12-02 (15-23) / Søn: 12-00 (15-22)

📍Skovveien 15