PinPin: Spillbar i Oslo sentrum

Vi har besøkt spillbaren PinPin nederst på Majorstuen i Oslo.

Tekst og foto: Louise Sneis Vidhammer

Det nye stedet nederst på Majorstuen byr på det aller meste man trenger for en gøyal kveld eller en innholdsrik formiddag. 

Her har de nemlig fint klart å kombinere bar, spill og restaurant i ett og samme konsept. Baren skiller seg også ut ved å være den første i byen som tilbyr golfsimulatorer! 



Romslig spillbar med en god vibe 

Baren åpnet på nyåret, og virker fra vårt besøk allerede veldig populær. 

Stedet har en god vibe, med en kul og fargerik stil som kan minne litt om bauhaus design. Lokalet er romslig, og strekker seg over to etasjer med flere barer, sittegrupper og egne båser for spill. I andre etasje er det murvegger, noe som gir en litt koseligere atmosfære. 

På PinPin kan du velge mellom å spille shuffleboard, dart eller golf simulator for 115 kroner per person. Dette syntes vi var en relativt grei pris, sammenlignet med for eksempel Oche som koster 175 kroner per person. Hvis du ikke klarer å velge tilbyr de også en pakkedeal hvor du kan teste ut alle aktivitetene for 299 kroner per person! 

Spillbaren stiller med TrackMan golfsimulatorer, kjent for å være de beste simulatorene på markedet. Her kan altså proffene også være fornøyde. Hver simulator har tilhørende golfsett, men du kan også ta med eget golfsett søndag - onsdag, og frem til klokken 17 øvrige dager dersom du ønsker det. 

Signaturdrinker og miniburger

Maten og drinkene er også verdt et besøk i seg selv. Her kan du velge mellom ulike signaturretter som Kylling Katsu Sandwich, BBQ Ribs & Coleslaw og Buffalo Wings. Eller du kan gå for en enkel siderett eller burger og fries. 

Vi gikk for Miniburger & Fries, som kostet 149 kroner. Burgeren var saftig og god, og chipsen var sprø. Porsjonene var litt små, men mengden gjenspeilte den billige prisen. Søtpotetene var litt for godt stekt etter vår smak, men vi var veldig fornøyde med resten! Absolutt verdt pengene.

Baren har også et rikt utvalg av cocktails, øl og vin. I tillegg tilbyr de flere alkoholfrie alternativer, noe som er et pluss. Her er det altså noe for enhver smak. Undertegnede gikk for signaturdrinken Passion Circus til 149 kroner, som smakte friskt og fruktig. 

De har også en rekke andre signaturdrinker, alle til 149 kroner. Et vinglass koster mellom 118 og 249 kroner, og en øl får du for 99 til 159 kroner, noe vi syns er ganske normale priser i Oslo.

Quiz, stand up og Paint’n Sip 

PinPin tilbyr i tillegg drop in Paint’n Sip, golfturneringer , quiz, stand up og private eventer. Det ryktes også om DJ-er på kveldstid og i helger. Med andre ord, alt man trenger for en litt annerledes og gøyal kveld.

Stedet passer for en kveld ute med venner, afterwork med jobben, tinderdate, eventer eller en runde golf på en søndags formiddag. Forfriskende tilskudd til Oslo by, vi gleder oss til å komme tilbake! 

Åpningstidene er mandag til tirsdag klokken 12-23, onsdag klokken 12-24, torsdag klokken 12-01, fredag og lørdag klokken 12-03 og søndag klokken 12-21. 

Torsdag til lørdag er det 20-årsgrense etter klokken 20. 

📍Hegdehaugsveien 26