Jubel: Ny nabolagsfavoritt på Adamstuen

Tekst, foto & video: Aleksandra Foslie Jentoft

Adamstuen har fått et nytt tilskudd og favoritt! Denne nabolagsperlen gir deg både spennende meny og nedpå stemning! Med dempet belysning, varme farger og god mat var dette virkelig verdt turen.



Kaffemarinert biff

Menyen hos Jubel kombinerer det beste fra lokale råvarer med internasjonale impulser. Her kan du nyte alt fra fristende småretter til solide måltider. De har også vegetariske alternativer.

Da vi var innom bestilte vi Stjerneskuddet (159 kr), som består av ristet dansk brød med panert flyndre, tartarsaus og friterte kapers. I tillegg testet vi deres kaffemarinerte slakterbiff med romesco og ost fra Røros (189 kr). Vi likte begge veldig godt.

Til maten kan du velge blant et utvalg av nøye utvalgte viner, spennende øltyper og klassiske cocktails, som setter prikken over i-en på en perfekt kveld. Vi smakte på to av deres signaturdrinker, Mango Gin Sour og Bjørnebær Cosmo. Begge til 155 kroner.

Uteservering, takterrasse og lun stemning

Når været tillater det, er Jubels uteservering og takterrasse stedet å være. Her kan du sitte ute, nyte solen og (snart) høstfargene, med noen digge retter og noe godt i glasset!

Uteområdet er lunt og intimt, et sted hvor man virkelig kan slappe av og bare nyte. Enten du kommer alene for en rolig middag eller i godt selskap, er dette et perfekt sted å trekke seg tilbake.

Åpningstider:
Mandag-fredag: 15-24
Lørdag-søndag: 13-24

📍Ullevålsveien 68