Odeon kino

IMG_9749 (2).JPG

Av Live Johanna Øverhaug

Har du gått på kino og blitt litt skuffet når filmen du skal se ikke vises i den største salen? Lerretet er lite, lyden mangler dybde og setene er kanskje ikke like gode som i den flotteste salen.

På Odeon kino i Nydalen er ikke dette noe problem. Her er kvaliteten på alle salene så høy at filmopplevelsen ikke blir mindre god av en mindre sal. Her er du garantert en stor filmopplevelse.

Perfekt for action

Odeon er også den eneste kinoen i landet med IMAX. En kombinasjon av spesialkameraer, etterbehandling og spesialdesignet kinosal som skal gi følelsen av å sitte midt i filmen. Ifølge Odeon gjør det IMAX til den kraftigste kinoopplevelsen:

– Den åpenbare forskjellen i en IMAX-sal er det utvidede lerretet, som bokstavelig talt dekker hele overflaten fra gulv til tak og fra vegg til vegg. Lerretet er ikke bare større - det har også en annen form og er ikke bare bredere, men også høyere og bøyd, noe som gjør bildet realistisk uansett hvor du sitter, skriver de på sine nettsider.

Dersom du ikke har testet IMAX ennå, bør du definitivt ta turen til Odeon neste gang du skal se en stor action- eller superheltfilm. Selv salene uten IMAX er så gode at den neste storfilmen fortjener å ses her.

studentkino

I kiosken på Odeon finner du et stort utvalg filmgodteri. Før eller etter filmen er det også mulig å ta seg et glass i Oscar’s bar i andre etasje. Du kan også ta med deg drikke inn i salene i denne etasjen. En gang i måneden arrangerer Odeon studentkino. Som student får du se en aktuell film til en billig penge, og det blir vorspiel i baren før filmen.

Adresse: Vitaminveien 27, 0485 Oslo

Les om andre kinoer her: