Oche

oche_001.jpeg_10.JPG

Av Patrick Halvorsen og Michelle L. Smith

Like ved en av enden av Torggata, finner du dartklubben Oche. Med en gammel stil, godt utvalg av mat, drikke og spill, byr Oche på en helt unik opplevelse. Her finner du spill for nybegynner og viderekommende! 

God atmosfære

Oche har en veldig varm atmosfære som treffer deg idet man går inn døren. Med en kombinasjon av mørkt treverk og varme lys, skaper de en lun og god stemning gjennom hele lokalet. Musikken fra 60- og 70-tallet setter virkelig prikken over i-en. 

Med et utvalg barsnacks, sharingmeny og pizza, har Oche en veldig omfattende meny – og det samme gjelder for drinkmenyen. Vi prøvde oss på en “Skirt Steak Gyros” fra sharingmenyen. Selv om maten er god, ble det litt for lite mat for to stykker. 

Slik fungerer spillene

Har du lyst til å spille, må du registrere deg hvis det er første gangen din på Oche. Det koster 150 kroner per person for to til seks personer og 130 kroner hvis man er over syv personer. Man betaler for én time og 25 minutter. Det er mange spill å velge mellom, du bestemmer helt selv hva du vil spille og om du vil spille hele tiden ut. Spillene deles inn i nybegynner, avansert og ekspert, som sørger for at også erfarne spillere får en utfordring. Når du får banen din, får du også en bolle med popcorn.

Oche er et rolig og avslappende sted for enhver anledning – om det skulle være med familie, venner eller jobb. Er du ute etter er utested som ikke er for bråkete, litt mer avslappende, men med stor mulighet for konkurranse, anbefaler vi å ta turen innom Oche.

Adresse: Torggata 26, 0183 Oslo