No Stress Bar: Avslappa stemning og egne drinker

Den tropiske drinken The Hurricane hos No Stress Bar i Oslo.

Tekst og foto: Lene Myrum Haugen

Bli med oss til en av Oslo nyeste barer. Stedet ligger sentralt ved Torggata, og fokuserer på drinker og koselig stemning! Altså; minimalt med stress og maksimalt med kos.

Vi måtte nesten sjekke ut om stedet lever opp til navnet, og noen av de unike drinkene på menyen!

Psst! Har du sett videoen vi har delt om No Stress på TikTok?



90-talls vibber: Mario Kart og chill stemning

No Stress Bar et relativt ganske romslig utested, og har flere sittebåser for små og store grupper. Det er Hiphop, RnB og generelt chill musikk på anlegget. Som passer veldig til den følelsen vi får av innredningen. Det er runde kanter, avslappet stemning, men samtidig litt artige elementer og kunst, som gjør det til et sted som passer for en runde med drinker. 

Det er mange steder du kan nyte gode drinker i området, men No Stress skiller seg kanskje ut fordi de ikke tar seg selv så høytidelig. Her trenger du altså ikke komme stivpynta, og vi vil anta at stedet trekker en del kunder i slutten av 20-årene og 30-årene.

Ikke minst kan du spille old school Mario Kart her, og mimre tilbake til det glade 90-tall. Vi kunne kanskje ønsket oss enda mer spill her og ikke bare digitale, stedet hadde jo vært perfekt for brettspill!

Unike drinker, med og uten alkohol

Med 25 signaturdrinker på menyen er det mye å velge mellom. Drinkene er noe annet enn klassikere vi vanligvis støter på i en oslobar. Her har de blant annet drinkene Eplekake, Hot Stepmom, The Hurricane, K.I.S.S og Lemon Pie-Tini. Alle disse drinkene ligger på 149 kroner, som har blitt en ganske standard pris for en drink i Oslo nå. Men skal du drikke mange drinker, kan du fort kjenne det på lommeboka.

Vi smakte på The Hurricane, en tropisk drink med rom, likør, juice og pasjonsfrukt. Den er presentert fint med likøren på toppen i skallet til en halv pasjonsfrukt. Litt som en skål med alkohol på toppen. Vi rørte inn likøren og smakte på den røde og gule drinken gjennom bambussugerøret. Denne var veldig tropisk og godt balansert. Pasjonsfrukten tar ikke overhånd, men gir dybde til den ellers ganske søte smaken. 

Barterenen anbefalte oss drinken Aquavit Sour. En drink med en frisk agurk- og akevittsmak. Denne var et skikkelig frisk pust og ikke så sur som sours vi er vandt til. Den gir aner av en ordentlig digg Gin Tonic, men treffer på en helt annen måte. Nam!

I tillegg har de sine egne alkofrie drinker på menyen. Vi prøve The Grape Escape, en fruktig bringebær og druedrink som shakes med fersk basilikum. Denne falt veldig i smak! Søt og frisk, perfekt en varm sommerdag.
Er du lei av drinker kan vi informere om at de også har en del ulike øl på fat fra Bergensbryggeriet 7 Fjell, i tillegg til et par typer vin på menyen.

Opprinnelig fra Bergen

Stemningen er rolig når vi besøker de litt tidlig på en fredag. Bartenderen kan avsløre at det som regel er godt trøkk på kvelden, men at klokka fire på ettermiddagen er det ennå litt rolig. En lørdag hver måneden har de også DJ her, så da blir det ordentlig fest.

Utestedet er opprinnelig fra Bergen, og deler gledelig om sin historie i menyen. Nå produserer de egne produkter de bruker i baren, og er på vei til å bli en mindre kjede med barer. 

Aldersgrense: 20 år 

📍Bernt Ankers gate
Psst! Glad i en god drink? Sjekk ut vår oversikt over steder med drinker i Oslo!