Nice to Meet U: Boba tea

Hos Nice to Meet U er det en stor bubbletea meny!

Tekst & foto: Kathrine Skjærum

Kanskje boba tea, også kalt bubble tea, kan være noe for deg? Kald te og gelekuler høres kanskje litt rart ut, men boba tea er en skikkelig digg smaksopplevelse. Drikken har blitt skikkelig populær de siste årene og kommer i ulike variasjoner, kombinasjoner og temperaturer.

Vi har sjekket ut stedet og smakt på noen av deres varianter, Mango Ice Tea og Creamy Taro Tea.

Psst! Har du sett videoen vi har delt om Nice to Meet U på TikTok?



Fresh, milky eller cheesy?

Hos Nice to Meet U blir du møtt av knæsj oransje farge og smilefjes, og blir i bedre humør allerede i døra. Denne boba tea sjappa byr på en spennende meny. Du kan velge mellom variantene Cheesy Fresh Tea, Fresh tea/iced, Milk tea, Signatures eller Slushy Fruit Tea, som igjen har utallige variasjoner.

Med sans for tropiske og friske smaker valgte undertegnede en Mango Ice Tea. Denne var akkurat det vi håpet på, frisk og søt, men ikke for overveldende. Vi bestilte også ekstra av Fruit popping boba til 10 kroner, som gjorde drikken enda bedre og spennende. Det er små geleaktige kuler som sprekker når du tygger dem, som gir enda mer smak og tekstur i drikken.

Til sammen kostet det 79 kroner. Kanskje en litt stiv pris, men veldig godt å unne seg en gang i blant. Vi skal i hvertfall unne oss en Mango ice tea igjen til sommeren.

Vi bestilte også en Creamy Taro Tea, en av deres signatur-bobas. Denne kostet 98 kr og var ganske stor i størrelsen. Slik navnet tilsier er smaken mer kremet, ganske søt og gir oss en assosiasjon til bakst. En vanskelig smak å skulle forklare, så den burde rett og slett oppleves selv!

Lekne farger og enkel bestilling

Stedet har et fargerikt og lekent preg. Plantelignende blader henger ned fra taket i en søt pastell oransje farge. Taklyset er formet som en rockering blant «plantene», og gir et skikkelig instavennlig utseende. Det henger et avlangt speil ved inngangen med en stor oransje sløyfe over. Oransje er et gjennomgående tema hos dem. På veggen er det en innrammet løvefigur med et ganske søtt uttrykk, kanskje stedets maskot? 

Lokalet deres er ganske lite og har kun noen få sitteplasser. Møblene er nok mest for å vente på sin bestilling, enn å bli sittende i noen timer. 

Stedet har tre måter å bestille på, via QR-kode, take away, eller en bestillingsmaskin i lokalet. Her får du opp hele menyen med alle muligheter. Dessverre blir ikke smakene forklart i noe særlig grad, så hvis du undrer på hva Mancoco eller Lava Pearl Milk smaker gjør vi det samme. Kanskje forståelig når det er litt uforklarlige smaker…

Psst! Savner du flere steder for boba tea? Her har vi laget en oversikt med flere alternativer.

📍Kirkegata 30