Mash Café: Sjarmerende ny kafe på Bislett

På hjørnet ved trikkestoppet Bislett finner du Mash Café.

[Stengt permanent]

Tekst & foto: Linda Lourenco

Vi var spente på hva som kom til å overta lokalet til tidligere The Juicery, og ventingen ser ut til å ha vært verdt det. På hjørnet rett ved trikkestoppet Bislett, mellom Pacific Poke og Godt Brød finner du en ny sjarmerende liten kafe.

Mash åpnet nylig og har allerede kapret oppmerksomhet til de fleste forbigående.



Urbant og fresht

Kaféen har en perfekt lokasjon på Bislett. Planter er plassert i ethvert hjørne og solen skinner inn de store vinduene i kafeen. Det er malt i freshe farger, rolig RnB musikk spilles fra høyttalerne og betjeningen er svært hyggelige.

Selv om stedet ikke er blant de største, har de klart å skape en sjarmerende og luftig atmosfære. Det er noen få (og litt trange) sitteplasser inne, så vi foretrakk å sitte på uteserveringen, hvor du kan nyte solen og få et inntrykk av Bislett som pulserende knutepunkt.

Hvis du som undertegnede koser deg med å se på søte hunder som koser seg i solen, så er denne kafeen det perfekte møtepunktet for det.

Smoothies, sandwicher, cookies og is

Mash har et ganske bredt utvalg på menyen sin. Siden vi var ekstra sultne i dag gikk vi for en Truffle Grilled Cheese (139 kr) og Chili Cheese Steak (145 kr). Til drikke valgte vi en Mash Iced Almond (49 kr) og en Mango Passion (89 kr).

Noe som overrasket oss med sandwichene var hvor smakfulle de var. Spesielt deres trøffelsandwich hadde en tydelig smak av trøffel, og endte opp med å bli vår favoritt. Eneste vi kunne ønsket oss er at sandwichene var litt større i størrelse, for de var veldig gode.

De litt utradisjonelle valgene vi gjorde av drikke til, var også en positiv opplevelse. Mash iced almond var en deilig iskaffe med mandelmelk og den var veldig god! Mangosmoothien var litt mildere enn vanlig, men ellers god og forfriskende. Alle smoothiene er veganske.

Is til dessert

Vi sa vi var sultne! Til “dessert” måtte det bli noe søtt og valget falt på en Ice Sandwich (89 kr). Den besto av to kjeks med sjokoladebiter og vi valgte vaniljeis som smak. Kjeksene var gode og harde, og isen var smakfull og myk. Deres kuleis, milkshake og sandwich er lokalprodusert av Våga.

Mash har et spennende utvalg av unike is-smaker, som for eksempel brunost og ostekake. I tillegg tilbyr de toppinger fra Frukthagen som tørkede jordbær, karamell peanøtt og bringebær (som popper i munnen!).

Vi synes dette er er et fin bidrag til Bislett, og en kafe vi håper flere kommer til å få glede av! De holder åpent hver dag fra kl. 7 til 18, men åpner ikke før kl. 10 i helgene. Vi kommer med glede tilbake.

📍Thereses gate 52A