La Morriña: Ny bohemsk-inspirert cafe og bar

Vi har testet både mat og drikke hos La Morriña i Oslo.

Tekst & foto: Liv Einemo Tønjum

Har du fått med deg denne nyheten på Skillebekk? Kafè og bar La Morriña åpnet dørene denne høsten og kan friste med smakfulle drinker, enestående service og deilige retter, i et stilig, bohemsk lokale.

Vi har testet både mat og drikke hos den nye nabolagsfavoritten, og gleder oss allerede til å utforske mer av den varierte menyen ved en senere anledning.



Sprø og herlig vegetarnachos

Lokalet er stilig og unikt innredet i en bohemsk-inspirert stil, preget av organiske former på veggene, nøytrale farger og estetisk dekor. Vi blir godt tatt imot og får en grundig innføring i menyen.

Vi valgte å prøve vegetarnachos med chili beans til 169 kroner. En utrolig velsmakende nachos, som var akkurat som nachos skal være: sprø og herlig. Nam!

På menyen finner man et bredt utvalg, inkludert ulike typer nachos (229 kr), variasjoner av taco (169 kr), quesadilla (229 kr), pasta (199 kr), salater (139 kr), og en tapas-miks (199 kr) som inkluderer baba ganoush, hummus, forskjellige dolma-varianter og syrisk brød.

Her er det virkelig noe for enhver smak. Sistnevnte ser jeg frem til å utforske ved neste besøk. Ekstra pluss til La Morriña for det imponerende utvalget av vegetar- og veganske alternativer på menyen.

Mangfoldig drikkemeny   

Selvfølgelig måtte vi også utforske drinkmenyen. Etter anbefaling fra bartenderen prøvde vi deres spesialdrink, La Morriña til 129 kroner. En søt og syrlig drink med en perfekt balanse av appelsin og sitron, virkelig en nytelse. Vi tok også en smak av husets vin, Rosso, til 150 kroner per glass - som også var fortreffelig!

Drikkemenyen inkluderer også ulike cocktails (110-136 kr), champagne (134-160 kr), øl og cider (99-113 kr), hvit og rød vin (130-200 kr), shots (50-126 kr) samt alkoholfrie alternativer for de som foretrekker det. Her har de en mangfoldig og allsidig drikkemeny med noe for enhver smak med andre ord.

Så hvis du leter etter et sted som kombinerer smakfulle drinker, god og variert mat, og ikke minst en herlig bohemisk atmosfære, kan vi virkelig anbefale et besøk på La Morriña. Og ikke glem å prøve deres signaturdrink med samme navn!

Åpningstider:
Søndag-torsdag: 14-23
Fredag-lørdag: 14-00

📍Drammensveien 62