Jungel Pizza: Pizza og drinker på Torshov

Nyt en pizza i sommervarmen på Jungel Pizza Torshov

Tekst & foto: Jessica Rahimi

Den populære pizzasjappa har åpnet sin tredje restaurant, og denne gangen er det i de gamle lokalene til Ugress på Torshov i Oslo. 

Likevel skiller akkurat denne seg litt ut fra de andre. Her kan du nemlig ta deg en kald øl eller en drink mens du nyter pizzaen!



New York style

På 1900-tallet utviklet italienerne en tradisjon i New York, dette var pizza med syltynn og elastisk bunn. Denne tradisjonen har Jungel Pizza tatt vare på. 

For deg som aldri før har testet ut Jungel Pizzas andre sjapper på St. Hanshaugen og Sagene, er det en god start å sjekke ut nyåpningen på Torshov! 

Med en deigprosess over fire dager, ingredienser som lages fra bunnen av og hemmelige oppskrifter på vegansk mozzarella, slår pizzaene sjeldent feil. 

Det nye lokalet har et preg av moderne interiør fra 70-tallet, med komplementerende grønnyanser på vegger og sofastoff, som også passer godt til den grønne logoen!

Carne, vegetar og vegansk

Jungel Pizza er en av få restauranter i Oslo som har like mange veganske alternativer som alternativer med kjøtt.

Menyen består nemlig av fem kjøttalternativ, fem vegetaralternativ og fem veganske alternativ. 

Etter mye opphausing av veganske oster laget på en hemmelig fermentert cashewoppskrift, som det på menyen sto at er laget for å "tilfredsstille selv den som lider av alvorlige mozzarella-abstinenser”, måtte vi bare teste ut en vegansk pizza. 

Vi gikk derfor for nummer 21, med tomatsaus, cashewmozzarella, kalamataoliven, cherrytomat, timian og hvitløk. 

Her kan vi si oss godt fornøyde med cashewmozzarellaen, som hadde en god ostete konsistens, uten en overdøvende nøttesmak. Kalamataolivenene var prikken over i-en, mens vi som tomatelskere faktisk kunne vært foruten cherrytomatene, ettersom de ikke var så søte som forventet. 

Alle pizzaene ligger på mellom 194 og 219 kroner. Prisen gjelder dersom du spiser der.

Drink til pizzaen 

Det mest unike med plassen er baren som du ser med en gang du kommer inn i lokalet, noe som skiller seg ut fra de andre Jungel Pizza-plassene. 

Med vinglass hengende i baren og ulike viner plassert i hyllene ser vi for oss mange potensielt gode ettermiddager skapt her. 

Her kan du nyte både et kaldt glass med øl, vin og til og med noen drinker til maten. 

Prisen på vin ligger mellom 125 til 128 kroner, mens du får et glass Rignes for 98 kroner og en Schous for 114 kroner. Pris på drinker er ikke helt klart enda, men kommer.

Lokalet er mye større enn Jungel Pizzas tidligere plasser, og du kan sitte i både baren, rundt bord eller i mindre sittegrupper. 

Åpningstidene er fra mandag til søndag fra klokken 14-22. 

📍Vogts gate 54