Ice Ice, baby

Ice Ice, baby er en ny rosa isbar på Grünerløkka.

Tekst & foto: Jacqueline Umutoni

Sentralt på Grunerløkka finner du en spennende nykommer, isbaren kalt Ice Ice, baby. Nye iskrem-steder som ikke er av den kommersielle varianten er vi ikke spesielt godt vant med. Men endelig!

I deres knæsj rosa lokale, kan man finne søte fristelser som passer perfekt når man vil ha noe å kjøle seg ned med i sommer. 



Digg kuleis, vaffel og masse bubble tea 

Løkka er kjent for å ha et bredt spekter av restauranter og kafeer fra “hele verden”, og det nye tilskuddet med en isbar gjør mangfoldet enda bedre. 

Ice Ice, baby har som navnet tilsier kuleis, men i tillegg til dette har de også fokus på vietnamesiske søtsaker og selger bubble tea. Smakene hvis du vil ha kuleis er ikke bare de klassiske, men også kombinasjoner som saltkaramell og cookies and cream. Det koster 39, 69 eller 89 kroner basert på hvor mange kuler du vil ha.

Sammen med isen eller uten, kan du kjøpe en god gammeldags norsk vaffel som er nystekt i det du får den. Prisen for en vaffel er 49 kroner. Så har de digg topping som nutella, brunost og jordbærsyltetøy, som står godt til for 20 kroner per topping.

Bubble tea er fortsatt ikke kjent for alle, men har i løpet av de siste årene blitt en mer populær og kjent drikke i Norge, og det finnes noen spennende varianter her også. Da vi tok turen innom måtte vi forhøre oss om hvilke det gikk mest av og det var Taro Milk Tea. Smaken kan ligne litt på vanilje, men fargen blir lilla. Lychee Fruit Juice er også populær og mer syrlig i smaken, men fortsatt søt. Foruten disse to gikk det mye av Passion Fruit Juice og Mango Fruit Juice. Prisene for bubble tea ligger på 69 kroner. 

Rosa estetikk 

De åpnet for første gang i 2021. Siden høsten har det vært sesongstengt, og de åpnet derfor dørene igjen nå i mai.

Isbaren er ikke stor og det er noe sitteplasser inne, men i finvær er det mest fristende å benytte plassene deres ute. I stil med interiøret innendørs er møblene rosa. Vi tok turen innom en solskinnsdag midt i uken så det passet perfekt å sitte ute med deilig is, mens man observerer folk gå travelt forbi.

Ice Ice, baby er fint om du vil ha en is eller bubble tea på farten, men er også fint om du som oss, vil nyte en av deres avkjølende varer i ro. Fra tirsdag til lørdag holder de åpent fra 14 til 21, og søndager åpner de dørene fra 11. Mandager er det stengt.

📍Thorvald Meyers gate 28