Hundevennlige kafeer i Oslo

Kenzo på besøk hos Neongrut.

Tekst & foto: Nicholas Favero

Vi har satt sammen en liste med de mest hundevennlige kafeene i Oslo! For det kan være svært utfordrende å få tatt seg en kaffe eller noe å spise mens du løper ærend og har med hunden din.

Etter at undertegnede flyttet til Norge i 2014 og vi fikk vår elskede hund, har det vært spennende å se hvor mye mer hundevennlig Oslo har blitt siden det. Kenzo er alltid ved vår side og vi lærte raskt at tross hunder er veldig populære, var de dessverre ikke velkomne på mange kafeer eller restauranter.

Listene våre med hundevennlige steder vokser, så la oss først begynne med kafeer. Og følg med, for restauranter og barer kommer senere!

Nicholas er gjesteskribent i Mer av Oslo. Du kan finne ut mer om han på Instagram-profilen @iamnickyboy.



Fuglen

Fuglen ligger praktisk til i sentrum, og blander retro japansk og norsk inn i innredning, design og drinker. Konseptet er så populært at de har kaffebarer i Japan også!

Her kan man komme innom for en deilig kaffe i løpet av dagen, eller cocktailer og jazz på kvelden. Uten tvil en av mine favorittkaffeer i Oslo, om ikke i hele verden!

📍 Universitetsgata 2

Supreme Roastworks

Supreme Roastworks var en av de første kaffebarene vi oppdaget var hundevennlige. Takket være det og for ikke å snakke om deres førsteklasses kaffe, besøker vi alltid Supreme med Kenzo.

Vi kan trygt si at de vil for alltid være en av våre favoritt hundevennlige kafeer i Oslo.

📍 Thorvald Meyers gate 18A

Neongrut

En av Oslos mest populære kaffesteder siste tiden! Neongrut har nylig åpnet sin første faste kafé på Grønland, hvor de også er hundevennlige!

Stedet har raskt blitt en av mine favoritter. Hvis du ikke har vært der enda, anbefaler jeg deg og hunden å ta turen innom. Du vil du helt sikkert se Kenzo og undertegnede på et tidspunkt, for hit drar vi ofte!

📍 Tøyengata 22

NIO House Oslo

Nylig åpnede NIO House som ligger i sentrum er ikke bare et showroom, men har også en kafé som serverer noen av de beste matcha’ene undertegnede har smakt til nå.

Hunder er mer enn velkommen inne, så kom innom og sjekk ut de imponerende bilene deres og ta noe å drikke i den vakre kafeen.

📍 Karl Johans gate 33

Psst! Starbucks tillater også nå hunder! Og med en håndfull steder rundt om i byen, vil du enkelt kunne ta deg litt kaffe med din beste venn når det trengs!