Happy Foods

Adjustments.jpeg

Av Irmelin D´Orleans Kulbrandstad / Foto: Happy Foods

Ved Vestkanttorvet er det en lokal og sjarmerende kafé som heter Happy Foods. Her serverer de sunn mat og drikke i alle farger - og ja, det gjør oss glade. Det som gjør denne kafeen unik og verdt å stikke innom er særlig de fargerike lattene, men også maten.

En unik kaffepause

Det er vel ikke hver dag man drikker en rød eller gul latte? Den røde latten er laget av rødbete og ingefær og er både rund, god og vakker å se på, toppet med smaksrike blomster. Den gule latten er laget av gurkemeie og ingefær, og lattene blir servert i store runde kopper som er gode å drikke av.

Bare det å ha en fargerik kaffepause i hverdagen byr på en opplevelse, og stedet passer fint for de som ønsker å teste ut noe nytt og annerledes. I tillegg er det mye godt å spise her også.

Sjarmerende fargerikt lunsjsted

Kafeen byr på økologiske alternativer, og menyen er sesongbasert og skiftende. Den smaksrike maten er godt for både kropp og øyne, og man kan ærlig si at dette er et sted for de som liker alt som er instagramvennlig - med flotte og fargerike salatbowls og avokadotoast.

Lokalet er lite, men lyst og dekorert med en rekke grønne planter som står i stil til det de serverer. Det skal ikke mange til før lokalet blir fullt, men med mulighet for uteservering vil ikke dette bli et problem utover vår- og sommersesongen. De har en hyggelig beliggenhet med utsikt over parken.

Passer bra som lunsjsted sammen med en god venn.

📍Neuberggata 2A

SE FLERE TIPS