Eckers

EckersIG

Av Amber Sophia Rupani / Foto: Stian Legernes Sand

På Frogner finner du denne sjarmerende, og ikke minst instagramvennelige kafeen. Eckers åpnet i 2015, og har siden hatt ambisjonen om å bidra til en sunn livsstil.

Dette gjør de ved å by på friske og smaksrike retter. Lokalet ligger i Eckebergsgate, derav navnet på kafeen. Inngangspartiet er kledd i hvite murvegger og alle overflater er dekket med frukt og grønt. Resten av lokalet er lite og intimt, med få sitteplasser. Hvis du ikke får sikret deg en plass i den koselige kafeen, er det mulig å droppe innom og hente takeaway-lunsj.

Lunsjfavoritt

På menyen finner man blant annet wraps, toast og sandwiches med digg fyll som hummus, serrano og avokado. Sammen med en smoothie eller juice (servert i bioplast) har du det en fullkommen lunsj. Om du bestiller toast eller sandwich får du deilig surdeigsbrød.

Det er også en rekke alternativer for både vegetarianere og veganere. Alle produktene hos Eckers er ferske og passer godt i en aktiv og sunn hverdag.

Har du ikke besøkt kafeen ennå, anbefaler vi at du tar deg turen innom og unner deg en deilig lunsj med god samvittighet.

📍 Eckersbergs Gate 41