The Old Irish Pub

OldIrish-9267.jpg

Av Astrid Stenvold // Foto: Anngrig-photo

Midt på Majorstua finner du et nytt irsk-basert utested. The Old Irish Pub åpnet på høsten i fjor. Her har de litt av hvert, og litt for enhver smak. De holder åpent alle dager i uka, så her finnes ingen unnskyldning for en god fest.

– Hos oss finner du alt fra irsk live-musikk, til fotballkamper på storskjermene, til store konserter, til dansing på bordene. Vi har et ekstremt bredt utvalg og er også derfor åpne for alle og enhver, forteller innehaveren.

live-musikk hver dag

Puben byr på både live-musikk, band og DJ-er. I ukedagene har de live-musikk hver kveld, og da som oftest med en musiker fra Irland. Da går det mye i irsk musikk, men også allsang, som alle kan danse til. I helgene er det større konserter med grupper som virkelig skaper god stemning på puben. Når DJ-ene entrer, går det mye i festmusikk.

The Old Irish Pub har flere puber i Norge, og også andre i Oslo. Men det som gjør denne puben unik er at de har live-musikk hver dag. Lokalene er helt nye, og puben har to etasjer. Taket i andre etasje er løftet for bedre konsertopplevelser, og skaper dermed også en veldig god atmosfære.

en bar med litt av alt

I tillegg til musikk og dans, kan du også dra hit for å se sport. Old Irish Pub har to storskjermer der de viser blant annet fotballkamper. Det koster ingenting å komme inn. Inne i lokalene finner du folk i alle aldre. Derfor passer denne puben for alle. Puben tilbyr også et bredt utvalg av drikkevarer.

Adresse: Kirkeveien 64A