Handmade: Burgere og milkshakes

Milkshaken med daim fra Handmade, ble en stor favoritt.

Tekst & foto: Linda Lourenco & Kristina Brekke

Har du vært innom en av byens mer urbane burger joints? Fylt av neonlys, bilder av mennesker i finlandshette og toner av hip-hop musikk som spiller fra speakeren, er det tydelig at deres nye sted på St. Hanshaugen har tatt inspirasjon fra hip-hop verden.

Vi måtte prøve de populære burgerne Mexican Mafia og Vegan Heaven, siderettene søtpotet fries og chilli cheese, og ikke minst en daim milkshake!

Psst! Har du sett videoen vi har delt om Handmade på TikTok?



Både kjøtt og vegansk

Mexican Mafia (134 kr) fikk vi høye forventninger til bare av å lese navnet, og det var godt. Smaker av både guacamole, nacho chips og salsa bød på en liten meksikansk fiesta i munnen. Burgeren var saftig og habanero-dressingen gjorde burgeren litt sterkere, som ga den litt mer futt. Kronen på verket var nacho chipsene som passet godt, og var både sprø og gode.

De har et vegansk alternativ hvis du heller ønsker det. Burgeren Vegan Heaven (138 kr) måtte vi selvfølgelig også teste ut. Med vegansk aioli, salsa, cheddarost, og grillet sopp. Smakene utfylte hverandre, og denne likte vi veldig godt.

Burgerne var store og mektige, så vi opplevde porsjonene som ganske rause. Prisene lå mellom 100-140 kroner, og er i tillegg halal.

Gode sideretter og milkshake

Pris på siderettene ligger fra 30-100 kroner. Vi måtte teste ut deres søtpotet fries (52 kr) og chilli cheese (48 kr). To klassiske sideretter som vel nesten alltid bør testes ut, når man bestiller fra ulike burgersteder.

Chilli cheese var krispy og ikke for sterke, og hadde en god smak av fritert ost. Søtpotetfriesene hadde en overraskende fyldig smak av søtpotet. De var både sprø, gode og myke på innsiden. Så disse falt godt i smak.

Vi avsluttet festmåltidet sett i perspektiv med at dette er en burger joint, med en milkshake! Det er ikke ofte vi finner daim-varianten (78 kr), som er synd - ikke bare fordi det er veldig godt, men dette var en av de bedre milkshakene vi har smakt på en stund! Prisen på milkshakes her er fra 70-80 kroner.

Kort oppsummert, som burgersjappe synes vi Handmade fungerer veldig bra. Dette smakte! Du finner de både på Grünerløkka og St. Hanshaugen.

📍Trondheimsveien 8/Ullevålsveien 35B