Drive-in-kino

(Foto: Jan Swienink)

(Foto: Jan Swienink)

Av Irmelin D´Orleans Kulbrandstad

Kultur- og underholdningsbransjen er snudd på hodet om dagen, men det er ingen tvil på hvor løsningsorienterte mange er for å gi oss opplevelser. Har du fått med deg at det arrangeres drive-in-kino på Tryvann Skisenter hele påsken? Her vil det bli holdt tre filmvisninger hver dag fram til 14. april. Alt man trenger er bil, pledd og litt snacks.

Konkurranse om billetter på vår Instagram @meravoslo (til visninger 13.-14. april)

BIL, PLEDD OG FULLT PROGRAM

CineMove og Frogner Kino inviterer til filmvisning på parkeringsplassen, og de kommer til å vise både gamle og nye filmer. På programmet står flere klassikere som Løvenes Konge, Jurassic Park og Top Gun, men også nye filmer som Fjols til Fjells og Bhoemian Raphsody.

Man må selvfølgelig ha bil for å være med, men det kan være opptil fem personer i bilen for kun en billett. Det er også lurt å ha med pledd eller varme klær da motorene må være av under filmvisningen, men det høres rett og slett innmari hyggelig ut med pledd, snacks og en god film.

Det er selvfølgelig viktig å holde seg til smittevernsreglene. Det er kun tillatt å ankomme i bil, man må ikke være syk eller i karantene, og man må oppholde seg i bilen til enhver tid. Det betyr at dopauser ikke er mulig, men dette kan man ikke klage på når ildsjeler fikser gode alternativer for oss som fortsatt har lyst på litt god underholdning.

📍Tryvann Skisenter, Parkeringsplassen
🎟 249;- per bil
ℹ️ Mer info på Tryvann Drive-in kino

ANDRE MULIGHETER

Det er flere muligheter for å oppleve kultur og god underholdning, også fra sofaen hjemme. Les mer om hvordan du kan strømme kulturopplevelser, få konserter eller teater på skjermen i ditt eget hjem.